Primăria Carei promovează pe noul site plăcile fără simboluri naționale. Guvernul PSD-PNL-UDMR tace complice

• publicat la: 21 decembrie 2022
Primăria Carei promovează pe noul site plăcile fără simboluri naționale. Guvernul PSD-PNL-UDMR tace complice

Primăria Carei a schimbat site-ul oficial de prezentare. Să nu care cumva să credeți că au apărut informații noi, din cele care lipseau de pe site-ul anterior. Primarul, viceprimarul și administratorul public au în continuare lipsă perioada dinaintea angajării lor la Primăria Carei, anul 2008. Locurile lor de muncă anterioare angajării la Primăria Carei sunt ținute la mare secret de parcă s-ar rușina cu ele.

Nu apare nici acum Declarația de Avere a ginerelui primarului, Giurgiu Kovacs Cristian din anul 2016. Nici a consilierilor primarului evazionist Kovacs. Se tem probabil să nu vedem ce comisioane iau de la proiectele de zeci de milioane de euro cu care se laudă administrația locală.

De departe cea mai sfidătoare imagine este cea a sediului Primăriei Carei pe care sunt amplasate plăcile care ar trebui să fie oficiale adică să aibă simbolurile naționale. Acestea au fost înlocuite cu unele negre de conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei.

Guvernul PSD-PNL-UDMR tace complice și permite administrațiilor locale folosirea de plăci neoficiale pentru Primăria și Consiliul Local Carei.

Aceeași conducere a REFUZAT amplasarea plăcii cu numele delegaților aleși pentru participarea la Marea Unire din 1 decembrie 1918, desemnați în cadrul unei ample adunări ce a avut loc în actuala Sală Festivă de la Primăria Carei.

Primarul evazionist Kovacs a trimis placa realizată de Direcția Județeană de Cultură la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu pentru a fi amplasată pe acea clădire, deformând astfel mizerabil istoria locală.

Placa cu numele delegaților români din zona Carei trebuia amplasată pe clădirea Primăriei Carei! Direcția Județeană de Cultură a tăcut complice la deformarea istoriei locale.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu