Regăsește starea de bine! Azi la Carei iar mâine la Satu Mare

• publicat la: 14 decembrie 2022
Regăsește starea de bine! Azi la Carei iar mâine la Satu Mare

O Conferință APL  va avea loc astăzi la Carei având ca tematică ,,Regăsește starea de bine!,,. Locația este Times Coffee din centrul orașului, de la ora 17,00.

Organizatorii vă invită să cunoașteți produsele APL, cu ajutorul acestor remedii energoinformationale prin care devenim din ce în ce mai sanatosi actionând holistic pe cele 3 niveluri ale fiintei Fizic, Emotional si Energetic.

Vei afla cum putem deveni din ce în ce mai sănătosi si cum putem trata cu adevărat boli cronice pentru care ni s-a spus că toată viata trebuie luate medicamente.
Poate doresti să afli cum devenim din ce în ce mai energici si cum putem elibera stres si blocaje din sfera emotională.

Dacă vrei să simti energia si să ai experiente în care să vezi că ai binecuvântat vietile a nenumărati oameni, să vezi că un om se bucură, că este mai bine, că este fericit si că se întâmplă ceva benefic în viața lui, această metodă prin care se pot obtine rezultate unice, diferite de orice a fost cunoscut până acum este pentru tine.

Investitia de timp si resurse pentru a participa la un astfel de eveniment este nesemnificativă față de beneficiile pe care le obtinem.

Cum te vei simti când vei sti că ai reusit să depășesti toate provocările care până acum nu te-au lăsat să atingi rezultatele pe care ti le doresti, ar fi acesta un lucru extraordinar pentru tine?

Solutia Noastră. Ce Inseamnă să Duci o Viata Mai Buna
Indrumă mai mult pe cei din jur. Adaugă mai multă valoare la ceea ce faci deja si creează sanatate si abundență.

Când spunem că produsul nostru va schimba lumea, suntem sinceri. Datorită tehnologiei inovatoare Acumullit,toată lumea de pe planetă are şansa de a încerca acest produs unic.

Această tehnologie ne oferă capacitatea de a folosi în aceste produse, puterea naturală a ierburilor, fructelor, fructelor de pădure şi a legumelor.

Fiecare drajeu Acumullit este o mică torpillă, îndreptată direct către celulele dumneavoastră, care oferă organismului nutriţia şi mineralele atât de necesare.

Așteptăm cu nerăbdare întâlnirea cu voi, ca să vă împărtășim experiențele noastre.

Invitat: Terapeut Dana Dohan
Organizator: Terapeut Bowen Dana Astalîș împreună cu echipa APL-go Tășnad.
Pentru informații sunați la numărul 0742980081 

Cei care nu pot ajunge azi la Carei au posibilitatea de a participa la Satu Mare la  conferința APL.

 

Lasati un comentariu