Revista Dacia Nemuritoare la numărul 113

• publicat la: 27 decembrie 2022
Revista Dacia Nemuritoare la numărul 113

O nouă apariţie a revistei Dacia Nemuritoare. O apariţie cât o victorie dacă ţinem sema de condiţiile în care cei vinovaţi de redactarea ei lucrează pentru continuitate.

O publicaţie patriotică din România care nu este sprijinită de instituţii de stat sau de cultură spre deosebire de publicaţii ale minorităţilor din România. Românii din România nu au drepturi egale cu minoritarii. Conducerea României nu tratează în mod egal românii cu minoritarii, cei din urmă fiind discriminați pozitiv.

Greutăţile întâmpinate nu fac decât să călească redactorii revistei Dacia Nemuritoare precum cuiul dacic.

Până şi distribuirea ei este un act de curaj pentru că nu toate chioşcurile de presă o scot pe tejghea. La noi în judeţ este din ce în ce mai greu de găsit revista Dacia Nemuritoare după cum ne semnalează cei care o caută.

La Carei se poate cumpăra de la chioșcul de ziare din incinta Kaufland sau o puteți primi acasă dacă aveți abonament cu Poșta Română, nr. catalog 19150; 3 luni = 9 lei, 6 luni = 18 lei  și 12 luni = 36 lei.

Editorialul numărului 113 este semnat de acelaşi neobosit şi inimos lector univ.dr.Ilie Gherheş. Materiale bine documentate şi deosebit de interesante  găsiţi în numărul 113.

Lectură plăcută!

 

Lasati un comentariu