Se măresc taxele la piața agroalimentară dar și salariile angajaților din Primăria Carei. Cei din grupul de interes sunt scutiți de la plata taxelor și impozitelor

• publicat la: 28 decembrie 2022
Se măresc taxele la piața agroalimentară dar și salariile angajaților din Primăria Carei. Cei din grupul de interes sunt scutiți de la plata taxelor  și impozitelor

Majorări de taxe la piața agroalimentară, majorări de salarii la angajații primăriei, scutiri de taxe pentru cei din grupul de interes și majorări de taxe pentru populația de rând.

Nicio ședință de Consiliu Local fără modificări aduse măcar unui proiect anterior. Adică zicala ,,,cum e turcul și pistolul,, se aplică perfect la Primăria Carei. Cum ar putea avea evazionistul Kovacs subordonați mai competenți decât el? Așa că ne aflăm în situația de a vedea pe Ordinea de Zi a ședințelor de CL tot felul de proiecte care cuprind modificări aduse celor anterioare pe același subiect.

La toate acestea se adaugă lipsa acută de specialiști în informatică, alții decât cei plătiți pe statul de plată ca specialiști. Chiar nu poate ajuta UDMR Satu Mare Primăria Carei cu niște informaticieni care să încarce noul site cu informații zi la zi? Așa…ca între frați, la fel cum se ajută în campanie…

Pe fondul schimbării site-ului Primăriei Carei se ascund proiectele de hotărâre ce se dezbat în ședințele CL precum și NUMEROASE alte informații publice. Cu acordul tacit al reprezentantului guvernului în teritoriu care este Prefectura Satu Mare. Nu degeaba Primăria Carei oferă invitații la protocol în Sala Festivă doar pentru cei de la PSD.

Joi, 29 decembrie 2022, de la ora 13,30, va avea loc o ședință extraordinară a CL Carei în Sala Festivă, sala care presupune cele mai mari cheltuieli pentru încălzire. Doar pentru careienii dinafara primăriei e valabilă indicația primarului privind cumpătarea.

Evazionistul Kovacs își face chiar un titlu de glorie din a sfida și a desconsidera careienii prin comportamentul său.

Primarul evazionist inițiază un nou proiect pentru scutirea dela plata impozitelor și taxelor locale a unei asociații care a primit un imobil din Parcul Dendrologic pentru creștere cai dar și activități hoteliere sau aducătoare de beneficii. Pentru careieni nu inițiază astfel de scutiri, doar pentru cei din grupul de interes.

Curtea de Apel Oradea a anulat  o hotărâre a CL în acest sens dar în Republica de la Carei se aplică altfel de legi, evident cu acordul tacit al guvernului PSD-PNL-UDMR.

Consilierul Ilie Ciută câștigă la Curtea de Apel Oradea. Primarul mai pierde un proces

Primarul evazionist din Carei scutește de impozit pe clădiri o asociație care are activități comerciale

Primarul evazionist din Carei inițiază proiect de scutire de impozit pentru Asociația Equus. De ce nu și pentru careieni?

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

 

 

Lasati un comentariu