Ședință de Consiliu Local la Carei fără public. Proiecte de hotărâre nepublicate pe site-ul Primăriei

• publicat la: 9 decembrie 2022
Ședință de Consiliu Local la Carei fără public. Proiecte de hotărâre nepublicate pe site-ul Primăriei

Așa cum ne-a obișnuit deja, primarul evazionist ține la secret toate ședințele de CL unde inițiază proiecte ce …scârțâie, de parcă ar fi la societatea sa privată….înainte de a le falimenta prin proasta conducere. Primarul nu a făcut nici acum cunoscut dacă și când a plătit la bugetul local datoriile acumulate la societățile sale falimentare…

Luni, 12 decembrie 2022, se anunță o ședință extraordinară de CL în care sunt prevăzute 5 proiecte pe Ordinea de Zi. Din cele 5 proiecte, 4 sunt de fapt modificări de proiecte anterioare, proiecte ce nu au fost conforme. Evident că nimeni nu este răspunzător și salariile grase curg la primăria Carei.

Niciun proiect de pe Ordinea de Zi nu este făcut public pe site-ul oficial al Primăriei Carei. Conducerea exclusiv UDMR de la Primăria Carei își permite să își bată joc  de contribuabili cât timp alianța de la guvernare, PSD-PNL-UDMR nu reacționează în folosul cetățenilor.

E binevenită acțiunea sportivă Judo Cupa Carei dar se face din nou discriminare CRASĂ față de alte sporturi. Echipa feminină de fotbal face antrenamente și joacă meciuri și acum pe terenurile satelor din jur pentru că nu are acces la baza sportivă a orașului.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu