Ședință de Consiliu Local la Carei. Imobiliare, scutiri de taxe pentru unii și măriri pentru alții

• publicat la: 22 decembrie 2022
Ședință de Consiliu Local la Carei. Imobiliare, scutiri de taxe pentru unii și măriri pentru alții

Astăzi are  loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Carei, de la orele 13,00, care se va desfășura în Sala Festivă a Primăriei Municipiului Carei. Evident că nu pentru acordarea de mici cadouri copiilor așa cum se proceda până acum ci pentru mari atenții apropiaților din grupul de interes.

Evazionistul de primar împreună cu viceprimarul pensionar continuă bătaia de joc la adresa careienilor  și în timp ce îndeamnă la cumpătare contribuabilii ei fac risipă de energie și bani publici și țin ședințele de consiliu în cea mai uriașă sală din primărie nu în sala de ședințe de dimensiuni decente.

ORDINEA DE ZI

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei nu alocă sume modice aferente pachetelor de Crăciun pentru elevi dar alocă zeci și zeci de  mii de lei pentru un avocat din baroul Mehedinți care apără greșelile departamentelor din primărie care întocmesc proiecte precum și aversiunea primarului evazionist pentru careianul care face profit din societatea sa de biogaz.

Nici până acum nu a avut curajul nici primăria și nici PNL Carei (care făceau împreună proteste) să facă public Raportul Prefecturii Satu Mare privind pretinsa poluare olfactivă fapt ce denotă că se vrea acoperirea adevăratului poluator.

Finalul de an aduce cadouri din partea primăriei orașului doar pentru favoriții conducerii. Careienii sunt buni doar pentru plătit taxe și impozite, taxe și impozite pe care primarul nu le plătește.

Ultimul punct de pe Ordinea de Zi se referă la Piața de alimente din Carei și stabilirea de taxe și chirii. Au evitat să treacă cu câte procente se vor majora taxele  și chiriile de la piața agroalimentară de frică să nu se trezească cu oamenii la ședință.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu