Societate din Carei oferă sisteme fotovoltaice la cheie

• publicat la: 21 decembrie 2022
Societate din Carei oferă sisteme fotovoltaice la cheie

Generează propria energie electrică instalând un sistem de panouri fotovoltaice. Este cel mai bun moment să devii prosumator și să reduci necesarul de energie din rețea, cu TEHNO SERVICE SRL.

Construim sisteme fotovoltaice la cheie cu impact imediat asupra costurilor cu energia electrică pentru sectorul rezidențial, comercial și industrial.

ECHIPE PROPRII

Toate montajele sunt efectuate de către angajații TEHNO SERVICE SRL, indiferent de localitatea în care se instalează sistemul fotovoltaic. Aceștia sunt instruiți constant și concomitent cu apariția noilor tehnologii din domeniul.

UTILAJE PROPRII

In experiența de peste 18 de ani de activitate am avut multe provocări care ne-au determinat să investim în diverse utilaje, cu ajutorul cărora reușim astăzi să instalăm sisteme fotovoltaice în aproape orice condiții de înălțime, relief și temperaturi.

Ne aprovizionăm constant cu panouri fotovoltaice, invertoare si materiale necesare de la producători de top, reușind astfel să finalizăm orice sistem fotovoltaic în cel mai scurt timp de la semnarea contractului.

INSTALĂRI ZILNICE

Datorită celor de mai sus și a profesionalismului cu care tratăm fiecare proiect, toate echipele noastre sunt în fiecare zi pe teren instalând noi sisteme fotovoltaice, reușind astfel să menținem standarde înalte atât pentru clienți cât și pentru întreaga echipă.

.

Lasati un comentariu