Trădare! Un număr de 196 de parlamentari au votat împotriva acordării din 1 ianuarie 2023 a indemnizațiilor urmașilor românilor persecutați etnic

• publicat la: 14 decembrie 2022
Trădare! Un număr de 196 de parlamentari au votat împotriva acordării din 1 ianuarie 2023 a indemnizațiilor urmașilor românilor persecutați etnic

Lovitură de teatru în Parlamentul României. Români împotriva românilor ce au fost persecutați etnic.

Un număr de 196 de parlamentari au votat împotriva acordării din 1 ianuarie 2023 a indemnizațiilor urmașilor românilor persecutați etnic în perioada 1940-1945!

Vom face publică LISTA RUȘINI imediat ce va fi publicată pe site.

Un guvern la fel de laș și trădător a cedat fără luptă nordul Ardealului în august 1940. Atrocitățile la adresa românilor din partea ocupantului hortyst au fost de neimaginat, de o cruzime fără margini.

Mulți dintre românii care au scăpat au fost  obligați să semneze că pleacă de bună voie din casele lor. Cazul Marna Nouă e cel  mai elocvent dar nu e singular. Sătenii din Marna au fost duși la gara CFR Carei iar noaptea, bărbații erau luați și duși la jandarmerie unde erau bătuți cu funia udă până acceptau să semneze că pleaca din casele lor de bună voie și astfel nu mai figurau în documente ca și expulzați.

Teroarea hortystă a lăsat un pământ românesc însângerat doar pentru aspirațiile de cucerire de teritorii pline de bogății naturale de către niște minți bolnave.

Nu au scăpat de atrocități în perioada 1940-1944 nici preoții români, nici mame cu copii și nici copiii  din pântecele mamelor lor. Iar azi, un grup de 196 de parlamentari din Parlamentul României au votat împotriva  acordării unei minime compensații urmașilor acelor români care nu au renunțat la identitatea lor.

Toate  minoritățile din România beneficiază de efectele legilor care acordă indemnizații pentru urmașii celor persecutați pe diferite motive…NUMAI URMAȘII ROMÂNILOR PERSECUTAȚI ETNIC ÎN PERIOADA 1940-1945 NU BENEFICIAZĂ DE INDEMNIZAȚII!

Este deja a doua amânare a unor indemnizații infime  în condițiile  în care urmașii unor minoritari primesc sume substanțial mai mari.

GUVERNUL RUȘINII ESTE ACUM SUSȚINUT DE MAJORITATEA PARLAMENTARĂ DIN ROMÂNIA!

Urăm celor 196 de parlamentari ai rușinii naționale să aibă parte de vise cu imagini ale suferințelor românilor persecutați pentru vina de a fi români!

Cât de josnic poți fi ca să accepți discriminarea unor semeni de ai tăi din același neam?

Parlamentarul care a luat atitudine împotriva mizerabilei amânări a guvernului aservit intereselor străine a fost Bogdan Bola.

,,Cu 115 voturi pentru și 196 de voturi împotriva amendamentului propus de mine în plen, „colegii” din Parlament au votat PENTRU menținerea amânării plății despăgubirilor potrivit Legii 154/2021 către urmașii victimelor deportărilor și persecuțiilor etnice din perioada 1940 – 1945  până în 2024.
Am spus clar azi, în plenul Parlamentului, cum peste 23.000 de constănțeni și alte sute de mii de români vor fi păgubiți, în mod direct, de această prorogare arbitrară și injustă. Cu legea de partea lor, cu decizii emise deja! Și uite așa, aceiași oameni care au votat și s-au lăudat cu promovarea acestei legi, acum au votat pentru amânarea punerii ei în vigoare.
Acești „aleși” contează că veți avea memoria scurtă și nu va conta votul lor de azi în 2024, când vă vor cere ei iarași votul dumneavoastră… Personal, îmi cer iertare în fața voastră că nu am reușit să convingem mai mulți parlamentari, însă mașinăria de partid și de interese (nu ale voastre) și-a spus cuvântul…
S-a pierdut o luptă, însă nu războiul! Chiar dacă astăzi nu ne-au „auzit” în Parlament, vom merge, în continuare, mai departe împreună și vom cere ca aceste drepturi ale voastre să fie respectate și aplicate conform LEGII! Pentru că așa este normal!,, a scris pe pagina sa Bogdan Bola.
.
https://www.facebook.com/watch/?v=473865788154849</div>
.
Așteptăm și reacția parlamentarilor sătmăreni la această trădare mizerabilă.
.
Buletin de Carei

comentarii

de Trif Ioan la 16 decembrie 2022 - 06:17

Preşedintele României,care,a promulgat legea,care trebuia pusă în aplicare
De la 1 ianuarie 2021,nu are nimic de spus ?
Dacă noi,cetățenii de rând trebuie să respectăm orice lege,atunci,cei de la
Nivel înalt,nu trebuie să o respecte ? Halal mod de tratare a drepturilor
Oamenilor de rând !

Lasati un comentariu