A apărut steagul tricolor pe sediul UDMR Carei

• publicat la: 6 ianuarie 2023
A apărut steagul tricolor pe sediul UDMR Carei

A fost nevoie de intervenția Instituției Prefectului Satu Mare pentru ca steagul național să apară pe sediul UDMR Carei. La fel ca în cazul Primăriei Petrești. Adică e nevoie de atenționări pentru a aduce aminte unora că ne aflăm în România și că steagul național este roșu-galben-albastru.

Sediul ONG-ului UDMR Carei se află pe strada Kolcsey nr.2 dar clădirea are front și pe strada 1 Decembrie 1918. Clădirea somptuoasă a fost acordată UDMR Carei în timp ce pentru unele partide românești se refuză acordarea de sedii așa cum prevede legea. Mai mult, imensa clădire a fost compartimentată și spațiile nefolosite de UDMR sunt date în chirie deci se mai și încasează venit.

Președintele UDMR Carei este nimeni altul decât primarul evazionist Eugen Kovacs. Acesta a profitat de dubla sa calitate  și a alocat bani de la bugetul local pentru reabilitarea clădirii atribuite UDMR.

Bani de la bugetul local pentru renovare sediu UDMR Carei nu şi pentru alte clădiri

Tot pe adresa sediului UDMR Carei apar trei numere de telefon la care răspunde cineva din Primăria Carei. Și adresa de poștă electronică e tot a Primăriei Carei la fel ca adresa poștală. Primarul evazionist ține cu orice preț să arate că e mai presus de lege și că are susținere la cel mai înalt nivel guvernamental din partea unor demnitari pe care tot noi, poporul îi plătim.

 

 

Alături de steagul tricolor apare  și steagul UDMR pe care denumirea orașului Carei nu apare și în limba română.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu