Întâlnire cu primarii și directorii de școli din județ la Prefectura Satu Mare

• publicat la: 26 ianuarie 2023
Întâlnire cu primarii și directorii de școli din județ la Prefectura Satu Mare

Prefectul Radu Roca a convocat azi , în Sala mare de ședințe a Instituției Prefectului-județul Satu Mare o întâlnire de lucru cu primarii din județ precum și cu toți directorii unităților de învățământ din județ referitoare la dezbaterea apelului pentru depunere de proiecte, finanțat prin C15 a Planului Național de Redresare și Reziliență. Din partea UAT Municipiul Carei nu a participat nici primarul și nici viceprimarul.

La întâlnire au mai participat subprefectul Romeo Pop , directorul de Cancelarie, Radu Iancu precum și conducerea Consiliului județean, președintele Pataki Csaba și vicepreședinții Lenuța Cornea și Oliviu Buzgău, conducerea Inspectoratului Școlar Județean și a Casei Corpului Didactic Satu Mare.

”Având în vedere că în Planul Național de Redresare și Reziliență , la capitolul Educație a apărut Ghidul solicitantului privind Dotarea cu mobilier, materiale didactice și și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe v-am convocat azi la o întâlnire pentru a vă reaminti că termenul limită de depunere a proiectelor e 19 martie 2023 și pentru a discuta împreună eventualele nelămuriri pe care le aveți. Mi-aș dori ca fiecare UAT și fiecare unitate de învățământ din județ să depună măcar un proiect eligibil prin PNRR” – prefect Radu Roca.

Lasati un comentariu