Participare numeroasă la HORA UNIRII de la Carei. Consilierul primarului evazionist Kovacs a cedat nervos

• publicat la: 24 ianuarie 2023
Participare numeroasă la HORA UNIRII de la Carei. Consilierul primarului evazionist Kovacs a cedat nervos

Hotărât lucru, Hora Unirii, numărul mare de careieni prezenți și programul dedicat zilei de 24 Ianuarie de la Carei a fost un adevărat succes! Altfel nu se explică isteriile consilierului analfabet funcțional al primarului evazionist Kovacs imediat după ce a ieșit de la întâlnirile de după manifestările de la monument. Nu a savurat se pare  nici clipul cu plecarea primarului chiar înainte de Hora Unirii. Păcat, a fost  o adevărată desfătare să privești fețele fericite ale celor prinși în horă. Iar poeziile dedicate Unirii Principatelor române își au MEREU locul în ziua de 24 ianuarie. Chiar nu vom schimba istoria doar pentru un analfabet funcțional coleric.

Nu mai este o noutate pentru nimeni că primarul evazionist a angajat în primărie un fin al său precum și pe ginerele său. Niciunul din ei nu are vreo realizare pe plan profesional așa că nu puteau face concurență în exprimare primarului evazionist cu reținere lunară pe venit de 30%.

Nu este o noutate nici faptul că plătim un salariu pentru consilierul analfabet funcțional al primarului evazionist. Acesta își dă mereu în petec și așa cum a recunoscut și în declarațiile date la DNA, scrie la comandă.

Incapabil să citească cap-coadă o poezie sau să asculte înregistrarea postată pe pagina Buletin de Carei, acesta aruncă în aer orice urmă de respect pentru comunitatea careiană și trântește laitmotivul români-unguri în încercarea disperată de a scoate cumva din atenția reflectoarelor gestul primarului și nănașului său de a părăsi ceremonia de la 24 ianuarie înainte de Hora Unirii.

Am postat de cel puțin 3 ori poezia ,,Un glas peste Carpați,, dar se pare că nu toți au capacitatea de a citi și înțelege românește. Se dovedește încă o dată că protopopul George Marchiș și versurile sale românești nu sunt pe placul conducerii exclusiv UDMR a Primăriei Carei la fel cum nu au fost  nici pe placul autorităților care l-au sancționat în 1859!

Protopop român de Carei sancționat pentru o poezie dedicată Unirii Principatelor

O compunere agramată, parcă scrisă sub imperiul prea multor lichide, face deliciul careienilor care au capacitate de rațiune. Consilierul analfabet funcțional al primarului evazionist Kovacs a cedat nervos se pare. O fi fost la prea multe ,,ședințe,, după Hora Unirii? Doar așa se explică comportamentul de băiețel de grădiniță care maimuțărește niște nume pentru că nu e capabil de nimic altceva. Nu a scăpat nici Mihai Pintea de la asociația Rezervistul Militar de maimuțărelile consilierului analfabet funcțional din primărie, poate pentru că nici el nu e dispus să stea cu spinarea aplecată în fața evazionistului.

Îi sugerăm să rămână la smulsul buruienilor de pe domeniul public, specialitatea sa, și să nu își obosească  neuronul cu versuri care îi depășesc capacitatea de înțelegere. 

În timp ce morminte de preoți români sunt distruse la Carei, Căminul Cultural din satul românesc Ianculești se lasă intenționat să se degradeze iar școala din sat a fost demolată și consilierii UDMR nu aprobă amplasare de  catarg cu tricolor românesc la solicitarea ASTRA, conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei vrea să umple orașul cu statui maghiare din banii careienilor. Pentru bustul lui Mihai Eminescu Primăria Carei nu a contribuit cu niciun leu.

Românii din Carei nu mai sunt dispuși să fie tratați ca cetățeni de rang 2, să fie discriminați și desconsiderați de conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei.

Iarba rea din holde piară!
Piară duşmanii din ţară!
Între noi să nu mai fie
Decât flori şi omenie!

Daniela Ciută

Sute de careieni s-au prins în HORA UNIRII. Primarul a plecat la primele acorduri. VIDEO

Lasati un comentariu