Performanță! La Primăria Carei e nevoie de 5 luni pentru a redacta un răspuns de 6 rânduri

• publicat la: 20 ianuarie 2023
Performanță! La Primăria Carei e nevoie de 5 luni pentru a redacta un răspuns de 6 rânduri

Careienii plătitori de impozite  și taxe locale care locuiesc pe strada Morii au solicitat  Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Carei, la data de 21 aprilie 2022, modificarea marcajului linie continuă de pe artera principală calea Mihai  Viteazu pentru a putea intra regulamentar cu autoturismele pe strada unde au domiciliul.

La solicitarea respectivă au primit un număr de înregistrare: 7944.

Primăria Carei este recunoscută deja pentru timpul său de reacție la solicitările celor care plătesc impozite  și taxe locale așa că răspunsul a fost redactat pe data de 22 septembrie, la 5 luni de la sesizare. Solicitarea careienilor de pe strada Morii a primit răspuns negativ.

Președintele Comisiei de Circulație, viceprimarul pensionar Keizer Ludovic, se pare că are nevoie de o perioadă îndelungată pentru a pătrunde sensul conținutului solicitării. Redacția Buletin de Carei a fost  nevoită să semnaleze de nenumărate ori lipsa semnelor de circulație importante din municipiu și cu greu au fost montate semnele de ,,Trecere Pietoni,, în zone aglomerate. Încă se mai așteaptă amplasarea semnelor de Trecere de Pietoni în zona Judecătoriei Carei.

Locuitorii de pe strada Morii așteaptă ca Primăria Carei să le asigure condiții decente de circulație dacă tot  plătesc taxe și impozite sau în caz că nu sunt competenți și nu pot asigura condiții atunci să scutească de la plata impozitelor acei careieni.

GALERIE FOTO

Buletin de Carei


.

 

 

Lasati un comentariu