Primăria Carei își bate joc și de careieni și de Guvernul României

• publicat la: 25 ianuarie 2023
Primăria Carei își bate joc și de careieni și de Guvernul României

Pe pagina oficială a Primăriei Carei a apărut azi dimineață un clip de 2 minute cu secvențe de la Hora Unirii adică de la momentul de la care primarul evazionist Kovacs s-a sustras.

Nu doar că nu a fost  postat niciun anunț privind informarea careienilor asupra datei și orei în care se va marca aniversarea a 164 de ani de la Unirea Principatelor ci nici măcar o imagine din care să rezulte prezența primarului la evenimentul la care a fost încadrat în permanență de cumătrul său și de societatea Avram Iancu.

La anunțul privind pregătirea  pentru Hora Unirii, primarul a părăsit ceremonia în derulare, a mers să salute preoții și apoi s-a strecurat către ieșire, nu înainte de a scoate eșarfa tricoloră și a saluta șeful numit al Poliției Locale.


.

Pagina Primăriei Carei nu este pagina personală a primarului evazionist sau a UDMR Carei! Respectați careienii precum și organizația guvernamentală datorită căreia aveți un loc  de muncă!

Solicităm instituțiilor guvernamentale abilitate să intervină și să se acorde și careienilor dreptul la informare corectă și promptă!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu