S-au tăiat trei pomi de pe calea Mihai Viteazul din Carei. Viceprimarul Keizer face referire la civilizație fără a pomeni de condițiile de circulație de pe strada Morii

• publicat la: 26 ianuarie 2023
S-au tăiat trei pomi de pe calea Mihai Viteazul din Carei. Viceprimarul Keizer face referire la civilizație fără a pomeni de condițiile de circulație de pe strada Morii

Viceprimarul din Carei reacționează doar la semnalările Poliției Locale  privind distrugerea materialului pomicol de pe spațiile verzi nu și la lipsa semnelor de circulație ,,Trecere de pietoni,, sau la condițiile circulație de tip Ev Mediu de pe strada Morii. Politica dictatorială de la primăria Carei interzice și de această dată comentariile.

Pe pagina Primăriei Carei apare un comunicat despre tăierea a trei pomi de pe Calea Mihai Viteazul.  Se face referire la careienii certați cu bunul simț și civilizația nu și la conducerea primăriei Carei care aplică politica de discriminare. Cei trei pomi tăiați se vor cumpăra tot de la firma de familie a proaspătului premiat cu Pro Urbe?

,,Unii careieni certați cu civilizația și cu bunul simț continuă să distrugă bunurile de pe domeniul public.

În cursul nopții de miercuri spre joi, un asemenea careian a tăiat trei pomi și tutorii de lemn de pe Calea Mihai Viteazul din municipiu. Gestul a fost premeditat, pomii fiind tăiați cu drujba. Unul a fost lăsat la locul său, iar altul a fost aruncat în curtea unei gospodării nelocuite.
”Nu înțeleg pe cine au deranjat acei pomi recent plantați în cadrul lucrărilor de modernizare a Căii Mihai Viteazul. Este un gest lipsit de orice logică și de civilizație. Acum se vor cheltui alți bani de la bugetul local pentru replantarea lor. Vom întreprinde toate demersurile în vederea identificării și tragerii la răspundere a autorului/autorilor”, a declarat viceprimarul Careiului, Ludovic Keizer.
În urmă cu trei luni, într-o noapte au fost furați tutorii de lemn a zeci de pomi plantați pe strada Uzinei. În urma anchetei, a rezultat că tutorii din lemn au fost furați de câțiva careieni pentru a-și încălzi locuințele.
”Rugăm careienii să acorde mai multă atenție bunurilor de pe domeniul public al orașului, care ne aparțin tuturor. De asemenea, îi rugăm pe cei care văd asemenea acte de vandalism să anunțe imediat Poliția sau Poliția Locală”, a adăugat viceprimarul Ludovic Keizer.
.

Lasati un comentariu