Ședința ordinară la Consiliul Județean Satu Mare. Detaliile despre Proiectul Tehnic privind refacerea clădirii din Carei lipsesc cu desăvârșire

• publicat la: 30 ianuarie 2023
Ședința ordinară la Consiliul Județean Satu Mare. Detaliile despre Proiectul Tehnic privind refacerea clădirii din Carei lipsesc cu desăvârșire

Marți, 31 ianuarie 2023, de la ora 14,00 va avea loc ședința ordinară a Consiliului Județean Satu Mare. Pe Ordinea de Zi figurează 13 proiecte de hotărâre dintre care unul se referă la municipiul Carei.

Surpriza neplăcută e că pe pagina Consiliului Județean Satu Mare nu figurează detalii despre acest proiect privind aprobarea documentației tehnico-economice în faza Proiect Tehnic pentru obiectivul de investiții ”Intervenții de primă urgență – Refacere șarpantă prăbușită strada Iuliu Maniu nr.19, municipiul Carei, județul Satu Mare ”.

În dreptul acestui proiect este atașat materialul privind Regulamentul de organizare și funcționare al Spitalului Orășenesc Negrești Oaș. Nu este vorba de o inversare de proiecte ci de  o dublare a acestui proiect.

Ce or avea de ascuns cei din conducerea Consiliului Județean în ce privește documentația tehnico-economică în faza Proiect Tehnic pentru obiectivul de investiții ”Intervenții de primă urgență – Refacere șarpantă prăbușită strada Iuliu Maniu nr.19, municipiul Carei, județul Satu Mare ”???

Știm că acoperișul de la clădirea cu arhitectură deosebită din Carei se putea repara din momentul în care s-au spart primele țigle și mai știm că a fost lăsată cu bună știință să se degradeze …poate chiar pentru a se putea accesa fonduri care să asigure lucrări unei firme de construcții…Fiind vorba de bani publici, solicităm Consiliului județean Satu Mare să facă public proiectul privind documentația tehnico-economică în faza Proiect Tehnic pentru obiectivul de investiții ”Intervenții de primă urgență – Refacere șarpantă prăbușită strada Iuliu Maniu nr.19, municipiul Carei, județul Satu Mare ”!

Avem 5 consilieri județeni din Carei dar nici măcar unul dintre ei nu a intervenit de-a lungul anilor pentru întreținerea clădirii de pe strada Iuliu Maniu, proprietate a CJ Satu Mare,  înainte de ajunge  o ruină.

Afaceri imobiliare sau incompetență? Ruinarea voită a unei clădiri din Carei

Ale cui interese le reprezintă?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu