A trebuit să moară o elevă de 15 ani ca să se organizeze concurs de manager la Spitalul Județean Satu Mare?

• publicat la: 7 februarie 2023
A trebuit să moară o elevă de 15 ani ca să se organizeze concurs de manager la Spitalul Județean Satu Mare?

Strada a reușit ceea ce nu a reușit nicio instanță: să se cerceteze activitatea unor medici și să se organizeze concurs pentru postul de manager la spitalul Județean Satu Mare. De fapt oamenii au ieșit în stradă pentru a lua atitudine după decesul tinerei de 15 ani care a intrat zâmbind pe ușa spitalului și în câteva ore a decedat. De apreciat luarea de atitudine a sătmărenilor!

Numeroasele controale ce nu mai puteau fi evitate se pare că au scos  în evidență faptul că directorul interimar, Marc Adrian, nu era legitim interimar. Așa că Pataki Csaba nu a mai avut loc de întors și a demarat procedurile pentru organizarea concursului pentru postul de manager, proceduri ce ar fi trebuit demarate imediat după sentința definitivă favorabilă fostului manager Marcela Papici.

Pentru postul de manager de la Spitalul Județean Satu Mare se cere limba română spre deosebire de cerințele pentru postul de director medical de la spitalul careian.

Anunt-ConcursSM-Manager

Numirile politice  în posturile de conducere ale unor instituții din Satu Mare nu sunt deloc benefice pentru comunitate din moment ce criteriul de promovare nu este ..competența.

Instanța a decis! Managerul Spitalului Județean Satu Mare nu întrunește condițiile obligatorii pentru a ocupa postul dar îl ocupă din 2017

Concurs anulat la Spitalul Județean Satu Mare. Marcela Papici a câștigat definitiv în instanță

Buletin de Carei

Lasati un comentariu