Analfabetul funcțional de la cabinetul primarului evazionist din Carei

• publicat la: 20 februarie 2023
Analfabetul funcțional de la cabinetul primarului evazionist din Carei

Până și prostovanul clasei poate face diferența dintre ,,beneficiu,, si ,,a beneficia,, numai analfabetul funcțional din Primăria Carei, nu.

Să nu-i fi trecut supărarea de la aberațiile dovedite a fi false  …,,politista falsă,,? Sau  e vorba de diferenta de like-uri? Sau poate deplasarea mea la Valea Uzului? Cine să mai stie? O minte sănătoasă nu își poate da seama.

Am câștigat mereu în instanță pentru că probele lor de la plângerile penale nu au fost dovedite fapt ce atestă că se lucrează la intimidare. Spor să aveți. Nu pot decât să vă mulțumesc pentru atenția acordată, pentru faptul că mă citiți constant.

Făcătura cu ,,polițista falsă în piața Carei ,, nu a putut fi dovedită de Poliție și Parchet

Diferența de aprecieri deranjează. Rău de tot. Nu e de ici de colo o diferență de 6,7 mii de like-uri.

Se merge până la a se contesta dreptul românilor din țară de a fi informați și de a se exprima  în legătură cu ce se petrece la Carei de parcă am fi un ghetou din perioada de ocupație hortystă.

În municipiul din România  unde românii sunt discriminați și sărbătorile naționale desconsiderate sunt atacate persoanele cu atitudine. Chiar de către consilierul primarului evazionist. Nimic despre DETURNAREA de fonduri de la Piața agroalimentară Carei, nimic despre dosarele penale deschise împotriva mea  și clasate rând pe rând din lipsă de probe, despre refuzul de a se amplasa pe domeniul public catarg cu tricolor de către ASTRA Carei și indicațiile primarului evazionist ,,nu provocați maghiarii,, sau despre refuzul de a oferi explicații și în limba română la expoziția GeoFolk adusă de Primăria Carei în fața castelului.

Pentru că la Primăria Carei înfloresc afacerile personale ale unor angajați care prestează în folos propriu în timpul programului pentru care sunt plătiți din banii careienilor. Cel mai reprezentativ caz este al consilierului și finului primarului, analfabetul funcțional Szasz. Disperat că nu poate ajunge  nici la pragul de 10 mii de aprecieri pentru blogul său, apelează la subiecte de scandal numai bune pentru un electorat captiv, lipsit de orice alte informații decât cele servite de apropiații primarului evazionist și plin de datorii la buget.

Zi de zi, specialistul în smuls buruieni de pe domeniul public, postează pe blogul său în timpul programului de la Primăria Carei cu acordul tacit al nănașului primar evazionist.

Lipsește nu doar respectul pentru banii careienilor  pe care îi primește ca salariu de angajat în Primăria Carei timp în care se ocupă de alimentarea blogului său personal și comercial ci și respectul pentru adevăr. Pentru că acel ,,portal de știri,, la care face referire consilierul primarului evazionist specializat în smuls de buruieni este de fapt un simplu blog.

Dovada, mai jos.

Cum sună poveștile cu securiști din gura unui angajat la cabinetul unui fost activist de PCR care la ora actuală susține revista cadrelor militare în rezervă de la SRI?

Daniela Ciută

 

 

 

Lasati un comentariu