Incendiu la Păulești

• publicat la: 8 februarie 2023
Incendiu la Păulești
În această dimineață, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare, a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o afumătorie din localitatea Păulesti.
La fața locului s-au deplasat 9 cadre militare cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, solicitându-se totodată și sprijinul Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență, Păulești.
La sosirea forțelor militare, incendiul se manifesta generalizat la întreaga afumătorie cu posibilitatea de propagare la adăpostul de animale și casa de locuit, aflate în imediata vecinătate. Pompierii au localizat și lichidat incendiul, evitând astfel extinderea flăcărilor la locuință.
Totodată au fost evacuate și salvate toate animalele din adăpost (4 porci, 20 găini, 4 iepuri).
Cauza probabilă a izbucnirii focului este efectul termic.
Pagubele materiale înregistrate în urma evenimentului au fost, arderea integrală a afumătoriei și 30 metri pătrați din acoperișul adăpostului.
Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro dar și de pe noua aplicație DSU.

Lasati un comentariu