Incompetență la Primăria Carei. Un angajat în concediu medical oferă date despre bugetul pe 2023

• publicat la: 3 februarie 2023
Incompetență la Primăria Carei. Un angajat în concediu medical oferă date despre bugetul pe 2023

Știam că la Primăria Carei e haos iar incompetența e la ea acasă dar parcă era cât de cât mascată situația. Încurajați de lipsa de intervenție a coaliției guvernamentale pentru stoparea abuzurilor și a discriminării, oamenii primarului își fac un titlu de glorie din a scoate în evidență toate minusurile marcante din Primăria Carei. Am tot așteptat să fie făcut public Bugetul pe anul 2023 dar se pare că e acolo ceva ce se vrea să rămână ascuns. Una peste alta, consilierul personal al primarului și-a dat din nou în petec.

Careienii au avut ieri surpriza să constate că tocmai consilierul primarului, analfabet funcțional, fără nicio realizare pe plan profesional, apelează la un angajat aflat în concediu medical pentru date despre bugetul pe anul 2023. Nu la directorul economic sau la cine l-a întocmit ci la  administratorul public, inginer de profesie.

Adică bugetul pe anul 2023 nu este pe înțelesul consilierului primarului, analfabetul funcțional Szasz Lorand, economist de profesie și nici pe înțelesul directorului economic din primărie, Gindele Emese, așa că s-a apelat la Beko Tamas, inginer, administratorul public al orașului, aflat în concediu medical de mai multe luni.

Felicitări inginerului Beko Tamas, rușine pentru Szasz Lorand și Gindele Emese!

A ajuns  un economist să ceară lămuriri de la un inginer despre interpretarea unui buget de venituri și cheltuieli. E adevărat că economistul a ajuns la primărie fără concurs…iar directorul economic a trebuit să dea la București concursul pe post după ce la Satu Mare l-a picat cu brio.

Bugetul pe anul 2023 al municipiului Carei a fost adoptat FĂRĂ dezbatere prealabilă, FĂRĂ  a fi făcut public pe site-ul oficial Primăria Carei.

Publicați Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2023!

Nu vă mai bateți joc de careieni mai ales că din contribuțiile lor  la bugetul local vă luați salariile!

Buletin de Carei

 

comentarii

de Theisera la 4 februarie 2023 - 12:28

Despre blocul care a explodat nu a referit?Când vor renova?Pt asta este fonduri?Sau numai pt busturi!!!Uitați va atunci dragi careieni busturile,blocul să rămână în continuare gloria Careiului City,pt un oraș pe nivel austriac.!!!

Lasati un comentariu