La Primăria Carei se împart banii din excedent înainte de aprobarea execuției bugetare

• publicat la: 13 februarie 2023
La Primăria Carei se împart banii din excedent înainte de aprobarea execuției bugetare

Circ ieftin la Primăria și Consiliul Local Carei.  Ni se oferă o nouă mostră de sfidare a inteligenței careienilor mai ales a celor specializați în economie, evident cu excepția de la cabinetul primarului care are ca specializare doar smulgerea buruienilor.

Foamea de bani a unor firme de casă a primăriei a dus la călcarea în picioare de către conducerea orașului a oricărei legislații doar pentru satisfacerea pretențiilor acestora.

Pentru data de 13 februarie 2023 se anunță ședință de Consiliu Local de la ora 14,00, cu prezență fizică. Atunci când  nu se specifică ca locație Sala Festivă doar cu simboluri culturale maghiare știm că va avea loc în sala de drept pentru astfel de întâlniri ale consilierilor municipali.

Pe Ordinea de Zi de azi a CL Carei figurează 21 de proiecte de hotărâre. Toate inițiate de primarul evazionist care nu are program de audiențe din 2008 încoace.

Al doilea proiect de pe Ordinea de Zi îl reprezintă execuția bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Carei la data de 31.12.2022.

Rețineți data ședinței la care se supune aprobării proiectul enunțat mai sus: 13 februarie 2023!

Câtă desconsiderare la adresa careienilor din partea primarului evazionist, neplătitor de taxe și impozite locale, ca să inițieze acest proiect după ce a au fost deja votate  2- DOUĂ – proiecte de aprobare a utilizării excedentului bugetului de venituri și cheltuieli realizat în 2022?!

Cele două proiecte pentru aprobarea utilizării excedentului bugetului de venituri și cheltuieli realizat în 2022 au fost aprobate în data de 19 ianuarie 2022, HCL 8/19.01.2023 și în data de 8 februarie 2023, HCL 21/08.02.2023.

Adică s-au împărțit banii către firme înainte de aprobarea execuției bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Carei!

Miroase de la o poștă a înțelegeri pe sub masă dar e curios că nimeni de la Instituția Prefectului nu reacționează de parcă ar avea girul lor. Până și pe lipsa consultării publice pentru bugetul pe anul 2023 s-a pus batista pe țambal din partea Prefecturii dovadă că Prefectura e subordonată Primăriei Carei și nu invers.

Ordinea de Zi pentru data de 13 februarie 2023

Ordinea de zi 13febr

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu