Premieră la Primăria Carei. Apar Rapoartele de Specialitate de la proiectele de hotărâre

• publicat la: 14 februarie 2023
Premieră la Primăria Carei. Apar Rapoartele de Specialitate de la proiectele de hotărâre

Se dovedește încă o dată că semnalările Buletin de Carei sunt perfect documentate și în deplină legalitate astfel că Primăria Carei trebuie să facă publice toate informațiile legate de activitatea administrației locale și a Consiliului Local.

Au apărut, în premieră, proiectele de hotărâre cu tot cu Rapoartele de Specialitate. Comentariile careienilor  încă nu sunt admise la postări. Așteptăm și Achizițiile Publice, modul în care se cheltuie banii careienilor. Așteptăm să fie publicate și Declarațiile de Avere lipsă, Certificatele de Urbanism la zi  precum și rapoartele de activitate, la zi, ale instituțiilor din subordine….SC TransBus, SC Piețe Parcări…

Câtă incompetență din partea administratorului site-ului www.municipiulcarei.ro care nu stăpânește limba română și scrie greșit cuvintele…dar încasează integral salariul deloc mic cu acceptul necondiționat al primarului.

 

Avem angajată o armată de oameni la Primăria Carei dar nu sunt capabili să alimenteze cu informații la zi site-ul oficial.

Știți ce sumă a fost alocată  pentru capitolul ,,secțiunea de funcționare,,? 609.218 lei. Doar că evazionistul nu vrea să aflăm cum a fost repartizată această sumă adunată din banii careienilor.

Așa se lucrează la Primăria Carei care nu are în conducere niciun român. După ce că folosește mașina primăriei pentru a face naveta la Urziceni pădure, primarul ascunde modul de cheltuire al banului public precum și repartizarea sumelor din excedentul bugetar.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu