Rămas bun Cosmin Mureșan!

• publicat la: 26 februarie 2023
Rămas bun Cosmin Mureșan!

Cu nespusă mâhnire, anunțăm trecerea fulgerătoare în neființă a lui Cosmin Mureșan, al cărui destin s-a împletit mereu în jurul Frumosului.

Cosmin Mureșan s-a remarcat printr-un simt estetic deosebit, inspirație și dorința de a-și înveșmânta semenii cu gust, eleganță și rafinament.

Cariera sa de designer vestimentar a fost marcată de o înțelegere profundă a esteticului, punctată prin experiența ca director de imagine pentru “Inedit”, director de creație pentru brandul “Cătălin Botezatu” și culminând cu crearea propriului brand, D’OR, împreună cu Sebastian-Gabriel David.

Tot în virtutea frumosului și eleganței, a înființat agenția de modeling DIVA’S, îndrumând tinere talente cu primii pași în lumea modei.

Colecțiile D’OR povestesc de la sine despre muza sa bogată, culorile și textura esenței lui Cosmin Mureșan, zugrăvind părți de suflet și sensibilități unice.

Dragostea sa pentru Frumos s-a transpus în sute de ținute, înveșmântând cu rafinament și grație pe cei ce îi treceau pragul atelierului.

Ne vom aminti mereu zâmbetul său, cuvintele și gesturile grațioase și manierate, îmbrățișarea caldă și viziunea irepetabilă asupra vieții.

Rămas-bun “în liniștea Atelierului”, Cosmin Mureșan…

Prezentare de modă la Castelul din Carei

Creații vestimentare deosebite marca D’OR prezentate la Carei

Public numeros la Gala de Modă de la Castelul din Carei

Prezentare de modă și vernisajul expoziției „Industria textilă și moda la Carei”, la Castelul din Carei

Rafinament, eleganţă şi stil la primul eveniment fashion din Carei

 

Lasati un comentariu