Să ajutăm asociația de protecție a animalelor. Primarul evazionist vrea eutanasiere căței

• publicat la: 10 februarie 2023
Să ajutăm asociația de protecție a animalelor. Primarul evazionist vrea eutanasiere căței

Asociatia ,,Fur Ever Home” este deosebit de activă în a proteja animalele fără stăpân. Sutele de pisici care beneficiază de îngrijire și cei câțiva căței sunt norocoși ai soartei. Ajunge să ne uităm cum arată în centrul de îngrijire pentru a ne da seama cât sunt de iubite.

Potrivit celui care deține asociația, Remus Gall, un mare iubitor de animale, nu sunt deloc sprijiniți de administrația locală.

,,Asociația noastră nu primeste nici sponsorizări, nici ajutor cu sterilizările, nici măcar  mâncare pentru sutele de animale care le-am luat din stradă! Dar suntem chemati zilnic să preluăm animale. Primăria Carei a refuzat să ajute cu sterilizările, noi din banii proprii trebuie să sterilizăm într-un oras si judet întreg ? Primarul Kovacs a declarat că va eutanasia cățeii în noul adăpost la 14 zile : „Nem fogjuk mik hizlalni a kutyákat” adică ,,nu vom îngrășa noi câinii,,.

Deci discriminarea practicată de primar nu se limitează doar la asociațiile românești și acțiunile culturale ci se răsfrânge și asupra asociațiilor de animale. În timp ce asociația Puffi a beneficiat de fonduri nelimitate pentru funcționare, de achiziția unei utilitare și alte avantaje, pentru asociația ,,Fur Ever Home” nu se acordă nimic.

Cei care doresc să susțină asociația de protejare a animalelor fără stăpân o pot face prin donații.

Cont în RON
RO59RNCB0222168173430001
paypal : fureverhome.romania@gmail.com
https://paypal.me/fureverhomeromania
Revolut +0721599191
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu