Ședință a CL Carei ascunsă privirilor deși se menționează format online

• publicat la: 8 februarie 2023
Ședință a CL Carei ascunsă privirilor deși se menționează format online

Primarul evazionist ține cu orice preț să scoată în evidență că este mai presus de lege, că nu dă doi bani pe careieni și pe dreptul lor de a vedea la lucru aleșii locali, că are sprijin la cel mai înalt nivel guvernamental chiar și atunci când se comportă dictatorial și refuză orice  urmă de transparență.

Primăria Carei anunță pentru data de 8 februarie 2023  o ședință extraordinară a CL Carei ce se va desfășura în format online. Adică fără ca publicul larg să aibă acces la urmărirea ședinței. Pentru că niciuna dintre ședințele de CL anunțate ca fiind în format online nu a fost făcută prezentată așa cum procedează oricare primărie care se respectă.

Probabil lipsa de personal calificat în domeniul IT duce la astfel de situații în care alegătorii nu pot urmări activitatea celor aleși.

Chiar să nu mai avem în municipiul Carei un informatician calificat la care să poată apela Primăria Carei pentru a nu ne face de râs orașul?

Nu este făcută publică nici Ordinea de zi a  ședinței CL Carei din data de 8 februarie, nici cea din 2 februarie 2023, nici bugetul, nici minutele ședințelor nu sunt la zi, nici afișarea proiectelor de hotărâre,etc. Cu alte cuvinte la Primăria Carei nu există personal calificat ca informatician decât pe statul de plată.

..

Poate nu se dorește a se afla către cine se duc sumele din bugetul local.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu