Și-a dat demisia pentru că era plătit degeaba. Nu e cazul unor consilieri de la Primăria Carei

• publicat la: 10 februarie 2023
Și-a dat demisia pentru că era plătit degeaba. Nu e cazul unor consilieri de la Primăria Carei

Știrea potrivit căreia  un consilier angajat la cabinetul vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare și-a dat demisia pentru că era plătit fără a avea vreo atribuție de serviciu a făcut înconjurul țării. Mai rar persoane cu principii, care dau dovadă de caracter și bun simț. Se cuvin toate aprecierile pentru consilierul demisionar Ciprian Tisea, plătit cu 6.500 lei pentru a sta degeaba.

Dacă la Consiliul Județean Satu Mare s-a găsit un bugetar cu principii care să pună punctul pe i, la Primăria Carei avem exemple de bugetari specializați în a lucra în interes personal în timpul orelor de program. Ei nu sunt deranjați de banii încasați din bugetul local pentru ca în timpul programului să își urmărească interesele personale.

Primarul evazionist și-a angajat ca  și consilieri personali pe finul său și pe o tânără proaspăt absolventă de facultate, absolventă a Liceului Teoretic în 2017.

Amândoi prestează activități de scriere de materiale pe pagini dedicate. Finul primarului e renumit pentru alimentarea blogului său în timpul orelor de program de la primărie iar tânăra consilieră scrie pe pagina de informații în limba maghiară deținută de fiica primarului, consilier județean UDMR.

.

 

 

Specialiști unul și unul. Pe lângă faptul că pe plan profesional niciunul dintre ei nu are  vreo realizare  au suficient tupeu de a se ocupa în timpul programului de la primărie de interesele lor personale.

 

 

Sunt  doar câteva exemple din cele care atestă că zilnic, în timpul orelor de program de la Primăria Carei, consilierul și finul primarului se ocupă de blogul său personal, opiniedecarei unde este singurul care postează după cum a recunoscut atunci când a dat declarație  la Poliție pentru articolele sale dovedite a fi mincinoase privind  polițista falsă.

Dovadă că primarul evazionist cu reținere lunară pe salariu( venit) de 30%, nu îl poate controla pe consilierul său personal plătit din bugetul local iar careienii plătesc un angajat care postează pe  blogul său aducător de venituri. Demisii de onoare ca cea a consilierului Ciprian Tișea nu vom vedea la Primăria Carei pentru că e nevoie de coloană vertebrală pentru astfel de gesturi iar alt loc de muncă remunerat  pentru a te ocupa de afacerile personale…mai rar.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu