Campanie de împădurire la Păulești. Se caută voluntari

• publicat la: 14 martie 2023
Campanie de împădurire la Păulești. Se caută voluntari

Joi, 16.03.2023, va demara campania de împădurire în cadrul proiectului „Plantăm păduri pentru viitor!”.  Acţiunea de plantare va începe la ora 10.00 pe terenul în suprafață de 5 ha aparținând comunei Păulești, urmând a fi plantați peste 11.000 de puieți de plop negru.

Voluntarii sunt bineveniți! Cei care doresc să participe la acţiune în calitate de voluntari sunt așteptați la ora 9.00 la sediul Primăriei Păulești de unde se va pleca spre terenul situat pe raza comunei Culciu. Rugăm voluntarii să fie îmbrăcați și echipați corespunzător, deplasarea până la locul de plantare se poate realiza doar cu mașini de teren sau pe jos (800 metri de la drumul care duce spre teren).

Proiectul este implementat de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Județul Satu Mare și finanțat de către Fundația Pădurea de Mâine (www.padureademaine.ro) prin Programul Comunitățile Pădurii de Mâine. Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea comunităților forestiere din Județul Satu Mare, inclusiv prin promovarea gestionării responsabile a pădurilor și complementar cu creșterea respectului față de natură prin educarea tinerei generații privind importanța pădurilor pentru un viitor mai curat, iar terenurile care urmează a fi împădurite se află în proprietatea Comunei Păulești (5 ha) și a Comunei Tiream (3,95 ha).

Vă așteptăm cu drag să participați la această acțiune alături de organizatori și voluntari!

Lasati un comentariu