Cupa Rangy Guard Carei ajunge la Zalău

• publicat la: 18 martie 2023
Cupa Rangy Guard Carei ajunge la Zalău

S-a încheiat Cupa Rangy Guard, eveniment handbalistic organizat de Asociația Club Sportiv Mircea Dohan în parteneriat cu firma de servicii de pază Rangy Guard, care a fost destinat fetelor din categoria de vârstă U13, născute în anii 2010 și mai tinere.

Echipe invitate: H.C. Valeria Motogna Zalău, Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, H.C. Livada și ACS Mircea Dohan Carei.

Fiecărei echipe i s-au asigurat câte trei meciuri a câte 2×20 minute fiecare, respectându-se regulamentul specific acestei categorii de vârstă emis de Federația Română de Handbal. Întâlnirile au fost conduse la centru de Para Fabiana. Toți sportivii participanți au fost premiați de către președintele Rangy Guard – domnul Șiman Claudiu căruia am dori să îi mulțumim și pe această cale pentru susținere și sprijinul acordat.

În urma celor șase întâlniri dispute s-a ajuns la următorul clasament:

1. Handbal Club Valeria Motogna

2. Handbal Club Livada

3. Liceul cu Program Sportiv Satu Mare

4. Asociația Club Sportiv Mircea Dohan

În cuvântul de încheiere Mircea Dohan jr. a felicitat sportivii participanți și antrenorii pentru ambitia, dedicarea lor și le-a  urat succes echipelor participante la faza de Euroregiune din cadrul Campionatului Național de handbal Junioare IV, organizat în weekendul următor la Satu Mare.

Lasati un comentariu