DNA nu intră la Satu Mare în ograda UDMR? Cazul Spitalului Județean și un manager numit fără condiții de studii îndeplinite

• publicat la: 18 martie 2023
DNA nu intră la Satu Mare în ograda UDMR? Cazul Spitalului Județean și un manager numit fără condiții de studii îndeplinite

Spitalul Județean Satu Mare este de mai mulți ani subiect de presă pentru ilegalități  dar procurorii se fac că nu știu și nu văd. Cea care a reușit să facă lumină în hățișul de ilegalități este Marcela Papici, coșmarul ONG-ului UDMR Satu Mare care prin reprezentanții săi i-au pus tot felul de piedici pentru a nu candida la postul de manager. Ca orice  femeie puternică, Marcela Papici i-a dovedit în instanță și a reușit să se impună.

Totul a ieșit  la iveală acum, la depunerea dosarelor  pentru concursul organizat pentru postul de manager. din cele două dosare depuse a fost admis doar cel al lui Marcela Papici iar celălalt, al actualului manager, a fost respins.

Deci Adrian Marc, managerul numit și răsnumit timp de 5 ani de către Consiliul de administrație  la Spitalul Județean nu are studiile necesare pentru a ocupa acest post. Chiar și dovedit  că nu are condițiile de studii îndeplinite, acesta depune contestație  în instanță. Se pare o nouă jonglerie pentru a se tot amâna concursul. Mare le este frica de candidatul care este Marcela Papici. Vă dați seama câte au de ascuns.

,,Mi-am depus dosarul la SJUSM! A fost acceptat! Am fost admisă! A mai fost un dosar respins pe motiv de „nu îndeplineste conditiile referitoare la studii”! Hops!

Judecând după poza 2, unde dl manager interimar solicita suspendarea actului administrativ, dosarul respins este al dânsului.

Alooooo! „Nu îndeplineste conditiile de studii”? Vorbim, oare, despre nelegalitate în formă continua?

Adică, am avut dreptate?

Oare, se va sesiza cineva? După părerea mea, e groasă rău!

Habar nu am dacă comisia stabileste „finalul” prin vot sau nu. Dar, tinand cont ca un membru(presedintele) este/a fost acelasi si atunci cand eu am fost respinsa si dl manager interimar admis, pot doar sa-i felicit pt obiectivitate pe cei doi noi membri ai comisiei.

Iar, la final, rad! Managerul „tinut în brate” in ultimii 5 ani si numit interimar de „n” ori îi dă în judecată pe cei care l-au tinut în brate! Nice! Imi cumpăr popcorn!

Si uite cum, cu rabdare si perseverenta, cu procese repetate, fara nici un sprijin politic, dreptatea iese la iveala! Dreptatea se face! Vă tin la curent!,,  scrie  pe pagina ei Marcela Papici.

Chiar nu își pot bate joc la infinit de noi cei instalați în funcții publice de unde prestează doar în interes de grup!

Buletin de Carei

Concurs anulat la Spitalul Județean Satu Mare. Marcela Papici a câștigat definitiv în instanță

 

Lasati un comentariu