Evaziune fiscală demascată în județ. La Carei avem primar evazionist

• publicat la: 16 martie 2023
Evaziune fiscală demascată în județ. La Carei avem primar evazionist

Evaziune fiscală sancționată în funcție de cine sunt autorii. Dacă ești primar din partea UDMR atunci se eșalonează datoriile uriașe către bugetul local.

La data de 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, s-au sesizat din oficiu despre faptul că o societate comercială situată în localitatea Beltiug nu și-ar fi îndeplinit obligațiile de plată către bugetul de stat, înregistrând restanțe mai mari de 60 de zile la plata impozitelor, cauzând un prejudiciu de aproximativ 76.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au constatat faptul că o altă societate comercială, cu sediul în municipiul Satu Mare, ar fi înregistrat, de asemenea, restanțe mai mari de 60 de zile la plata impozitelor, în acest caz rezultând un prejudiciu de aproximativ 70.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Din 2008, primarul evazionist din Carei are reținere pe venit de 30% lunar în contul uriașelor datorii la bugetul de stat. Deci contează cine face evaziunea atunci când acționează organele de ordine. Nu se știe când și dacă a achitat datoriile către bugetul local dar se știe că nu are nicio proprietate trecută în Declarația de Avere pentru ca să nu îi fie confiscată de Fisc în contul datoriilor la bugetul de stat.

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu