Ministrul Cseke defilează la Carei cu desant UDMR. La Căminul Cultural Ianculești nu au mai ajuns

• publicat la: 2 martie 2023
Ministrul Cseke defilează la Carei cu desant UDMR. La Căminul Cultural Ianculești nu au mai ajuns

După cum tot spuneam, viceprimarul Keizer iese la lumină doar când e vorba de vreo sindrofie sau de  o vizită a unor colegi de la UDMR puși în funcții de PSD și PNL. Nu îl interesează lipsa semnelor de circulație semnalate de mai mult de 1 an.

Bolizi, mașini luxoase, au fost etalate în fața primăriei Carei în ziua de azi, 2 martie 2023. Pagina Primăriei Carei abundă de imagini cu ministrul Cseke din partea UDMR însoțit de  o cohortă de udemeriști, neaflându-se  nici din greșeală vreun consilier sau parlamentar român de parcă nu ne-am afla  în România.  Călăuză le-a fost evazionistul Kovacs care seamănă pe zi ce trece tot mai mult cu Ceaușescu la partea de cultul personalității și plimbările pe la obiective  la care nu a avut nicio contribuție ci doar s-a nimerit a fi în funcție la realizarea lor.

NICIO imagine cu ministrul Cseke  în Primăria Carei. Nicio conferință de presă. Aroganța lor a atins cote exponențiale. Cât despre comunicatul de pe pagina Primăriei, este mai mult decât hilar să citești că proiectele au fost  prezentate și de viceprimarul Keizer. Prietenii știu  de ce.

Cât despre comunicatul de pe pagina Primăriei, este mai mult decât hilar să citești că proiectele au fost  prezentate și de viceprimarul Keizer. Prietenii știu  de ce.

În desele vizite la Carei la care a făcut referire ministrul Cseke,  nu a fost plimbat la Căminul Cultural Ianculești ce aparține de Primăria Carei. Să fie  prea românesc obiectivul?

Deznaționalizare! Sat românesc lăsat de Primăria Carei fără Cămin Cultural de peste 15 ani

”Te simți bine când ajungi într-un astfel de loc precum Careiul. Se vede că nu lucrăm degeaba la București, iar comunitatea locală știe că trebuie să profite de finanțările prin proiecte pentru a se dezvolta. La Carei, acest lucru este evident”, a spus  Cseke. Oare la care comunitate locală se referă că cea din satul aparținător nu are Cămin Cultural și nici școală sau grădiniță și nici transport în comun.

”Careiul are atâtea investiții încât, dacă aș fi dorit să le inspectez pe toate, ar fi trebuit să petrec mult mai mult timp aici. De când sunt ministru al Dezvoltării, am fost de mai multe ori în Carei și mă bucură faptul că această comunitate și-a ales bine liderul, întrucât nu în oricare municipiu din țară se realizează atât de multe investiții. Careiul a folosit la maxim posibilitățile oferite de proiecte și, după câte văd, sunt deja pregătite alte proiecte pentru noile programe de finanțare”, a declarat ministrul Cseke.

O deplasare pe bani publici a  unui ministru din partea ONG-ului UDMR care denotă că nu vrea dialog și colaborare cu partidele din alianță din moment ce delegația a fost una strict  familială.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu