Primăria Carei și jongleriile informatice cu ședințele de Consiliu Local online. Pe banii careienilor

• publicat la: 22 martie 2023
Primăria Carei și jongleriile informatice cu ședințele de Consiliu Local online. Pe banii careienilor

Jalnici sau penibili? Telenovele informatice pe pagina oficială a Primăriei Carei. Apar acum postări ale ședințelor din 21 februarie și 10 martie 2023, antedatate dar trimise  pe adresa redacției Buletin de Carei la data de 21 martie 2023. Dacă ar fi fost postate pe pagină la datele respective de ce să le mai cerem și de ce să le primim pe data de 21 martie 2023 prin WeTransfer? Ăștia chiar ne subestimează dacă cred că nu observăm mârșăviile! Jonglerii informatice pe bani publici.  Cele din 16 și 20 martie 2023 sunt de negăsit. 

Redacția Buletin de Carei a reușit să determine conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei să facă publice ședințele de Consiliu Local în format online.

După ce am publicat ieri înregistrările solicitate în scris, la recomandarea Prefecturii Satu Mare care nu a avut curaj să le solicite, pe pagina oficială a Primăriei Carei au apărut ședințele CL din data de 21 februarie și 10 martie 2023. Nu și cele din 16 martie și 20 martie 2023. Probabil se așteaptă ca să le primim.

Informaticienii din Primăria Carei sau poate cei care se ocupă cu administrarea paginii au vrut să ne demonstreze că nu sunt atât de incompetenți precum lasă impresia și au strecurat ședințele CL în format online la datele la care ar fi trebuit să apară fără intervenția noastră. Postări antedatate.

Ce au pierdut din vedere, lipsiți de logică fiind, a fost că noi am postat pe site înregistrările primite de la secretariatul Primăriei Carei pe data de 21 martie 2023. Ori dacă ele erau postate pe pagina oficială de ce le-ar mai fi trimis redacției Buletin de Carei? Jalnici și penibili cei din Primăria Carei. Își dau singuri cu stângul în dreptul!

Așa arată acum pagina oficială a Primăriei Carei adică fără ședințele de CL din data de 16 și 20 martie 2023. Remarcați ora din subsol. Între timp au operat modificări.

Deci manipularea  și minciuna sunt la ele acasă la Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR, protejată de conducerea Prefecturii Satu Mare, dacă tot sunt aliați la guvernare și la discriminarea românilor.

Și uite așa se poate determina chiar și o primărie să se achite de sarcini. Nimic nu este imposibil dacă vrei să rezolvi cu adevărat o problemă.

Buletin de Carei

Premieră la Carei! Se pot urmări ședințele Consiliului Local în format online

Lasati un comentariu