Ședințele online ale Consiliului Local Carei nu sunt publice

• publicat la: 10 martie 2023
Ședințele online ale Consiliului Local Carei nu sunt  publice

Împărțirea  banilor  publici în cadrul ședințelor de CL de la Primăria Carei se face pe ascuns de ochii careienilor. Viceprimarul Keizer a convocat o ședință de îndată în format online pentru a se aproba  proiectul inițiat de el privind  împărțirea banilor  din bugetul local către firmele colaboratoare. Dar după cum se știe, la Primăria Carei, ședințele online  nu sunt  publice.

Proiectul de hotărâre nu a fost făcut public pe site-ul oficial al Primăriei Carei așa cum nu e făcut public nici Raportul de activitate al Poliției Locale  pe anul 2022.

Viceprimarul Keizer a candidat pe listele de consilieri ale UDMR după ce a pierdut alegerile pentru postul de primar din partea PNL. Înainte de a adera la PNL a fost membru și la partidul Noua Democrație de Nord-Vest.

Pata de culoare din Consiliul Local Carei este asigurată de către viceprimarul Keizer care are probleme de exprimare  în limba română, ultima ședință de CL  fiind  reprezentativă….,,aș pune la vot proiectele…..,,…..,,vom avea două sesiuni de proiecte,,. Pentru intervențiile umoristice ale vicelui Keizer au știut informaticienii să cosmetizeze înregistrarea oficială dar pentru corectarea cuvântului ,,Delibirative,, nu mai au capacitatea sau bunăvoința de a interveni.

După cum reiese și din filmarea postată pe pagina oficială a Primăriei Carei, viceprimarul Keizer nu se descurcă cu tableta gratuită primită de la primărie așa că pentru el se tipăresc pe hârtie toate proiectele de hotărâre precum și Ordinea de zi.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu