Sfârșit de săptămână în siguranță cu jandarmii sătmăreni

• publicat la: 10 martie 2023
Sfârșit de săptămână în siguranță cu jandarmii sătmăreni

Ca de fiecare dată, sfârșitul  de săptămână aduce misiuni suplimentare  pentru siguranța cetățenilor. În acest sens,  Jandarmeria Satu Mare va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice, prin organizarea de misiuni, atât independente, cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare. Obiectivul general îl reprezintă siguranța cetățenilor.

Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a de fotbal masculin disputat între echipele CSM Victoria Carei și CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei de la Carei, alături de alte activități cultural artistice programate la nivelul județului sunt evenimente  la care efectivele unității vor asigura măsuri specifice.

Cu ocazia tuturor misiunilor, echipajele de jandarmi vor acționa cu preponderență pentru prevenirea apariției unor incidente sau stări tensionate, dar și pentru depistarea persoanelor care săvârșesc fapte contravenționale sau penale, în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță pentru cetățeni.

Reamintim că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora

În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.

 

Jandarmeria Satu Mare, cu siguranță, pentru fiecare!

Lasati un comentariu