Susținere pentru sportivii careieni la Oradea

• publicat la: 17 martie 2023
Susținere pentru sportivii careieni la Oradea

Clubul sportiv careian BC Primo anunță participarea  la un turneu de baschet ce va avea loc în perioada 17-18-19 martie la Oradea unde va fi reprezentat de două echipe, una de fete și una de băieți,  pregătite să lupte pentru victorie.

,,Această competiție reprezintă o oportunitate pentru jucătorii noștri de a-și arăta abilitățile și de a se măsura cu echipe puternice din regiunea noastră. Vom avea nevoie de susținerea voastră, a prietenilor și a familiei pentru a ne încuraja și pentru a ne da încrederea de care avem nevoie pentru a câștiga.
Ne-am pregătit intens timp de săptămâni întregi și suntem pregătiți să jucăm cel mai bun baschet pe care îl stim. Suntem hotărâți să fim câștigători și suntem convinși că vom face performanță pe teren.
În numele întregii echipe, vă invităm să veniți și să ne susțineți în acest turneu de baschet U13. Vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a va face mândri și pentru a vă mulțumi pentru sprijinul vostru,,  specifică conducerea clubului într-un comunicat.

Meciuri :

Pedagogie BS – Primo Carei B – 17.03 – 17:30

Eminescu 2 – Primo Carei F – 17.03 – 19:00

Primo Carei F – Warriors Salard – 18.03 – 12:00

Alpha Sibiu – Primo Carei B – 18.03 – 18:00

Godju Alb SB – Primo Carei B – 19.03 – 12:00

Locatie : Colegiul Economic Partenie Cosma, strada Calea Armatei Romane 1F

BC Primo Carei a participat în data de 5 martie, cu echipa de U16, la un turneu pregatitor pentru Campionatul National U16 ce va incepe în toamna . Din cele 2 meciuri unul a fost victorios iar al doilea a fost pierdut la doar 5 puncte diferență.

Lotul de jucători U16 : David Sabau , David Uilaki , David Czeglédi , Mark Bontea , Mark Tomori , Cucivan Lucas , Denes Nathan , Vasilie Rares , Szolnoki Dominik , Tamas , Alex Onofre , Chriss Ilies , Raul Olah , Cristian Schek , Pete Denis

Lasati un comentariu