Viceprimarul Keizer vrea doar ședințe online de CL pe care nu le face publice

• publicat la: 20 martie 2023
Viceprimarul Keizer vrea doar ședințe online de CL pe care nu le face publice

Primăria Carei a convocat pentru astăzi o ședință extraordinară a Consiliului Local Carei…în format online. Din nou online. Pentru că președinte de ședință este viceprimarul Ludovic Keizer.

Și pentru că la Carei nu există niciun informatician care să știe cum se poate derula  în direct  o ședință online, viceprimarul Keizer se ascunde după ședințele online. Precizăm că viceprimarul Keizer nu are în birou vreun aparat de tip…calculator sau tabletă dar el vrea…,,muszai,, online.

Poate i se trage de la ședința cu prezență fizică din data de 3 martie 2023 când a fost resonsabil cu momentele vesele cauzate de exprimarea sa. Prietenii știu de ce  și ce poate. Așa că următoarele ședințe de CL au fost convocate doar în format online. Sfidarea e atât de mare încât nu s-au obosit să cosmetizeze măcar MINUTA ședinței …sau poate e vorba de competența celui care  o întocmește.

La ședința CL Carei din 10 martie președintele de ședință nu a scos niciun cuvânt

În data de 13 martie  2023, la ora 10,44, am solicitat în mod oficial o înregistrare a ședințelor de Consiliu Local desfășurate în format online dar încă nu am primit  niciun răspuns darmite înregistrările. Menționăm că Prefectura Satu Mare susține conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei în a păstra ascunse ședințele  în format online  și ne îndeamnă pe noi să le solicităm dacă vrem să le vedem de parcă nu ar fi vorba de ședințe pulbice în care  își desfășoară activitatea aleșii locali. Nu vreți să vedem la lucru consilierii aleși de careieni?

Careienii nu au dreptul nici măcar la comentarii aprobate pe pagina oficială a Primăriei Carei. Dictatura Kovacs-Keizer are doar binecuvântare și de la Prefectura Satu Mare.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu