De ce se ascunde vizita reprezentanților guvernului Ungariei la Carei?

• publicat la: 28 februarie 2024
De ce se ascunde vizita reprezentanților guvernului Ungariei la Carei?

Un anunț sec din partea administrației castelului Karoly, director Bikfalvi Zsolt, ne anunță că  ,,joi, 29 ianuarie 2024, Castelul Károlyi va fi ÎNCHIS!,,

Nicio explicație pentru închiderea Muzeului Județean secția Carei, nicio explicație pentru evenimentul care determină închiderea castelului careian.

De ce atâta secretomanie?

Din surse am aflat că directorul tehnic de la Primăria Carei, Carmen Egli, se ocupă de organizarea evenimentului care va fi o discuție legată de drumurile expres care vor lega România de Ungaria și deci….vor fi prezenți si reprezentanti ai companiei naționale de drumuri din Ungaria, un secretar de stat.

Cine se teme să anunțe prezența reprezentanților guvernului Ungariei la Carei?

Nu se vrea să fie arborat steagul României și nu se va folosi limba română sau de ce atâta mister? Mai ales că acum Ungaria are alt președinte care nu e fan ,,vopsit  borne,, prin România.

Dacă tot e vorba despre drumuri între cele două țări de ce nu sunt invitați și careienii să participe?! Pentru că din banii careienilor se plătesc utilitățile la castel precum și salariile angajaților precum și protocolul organizat după discuțiile din sala mare.

 Sper că a înțeles sensul cuvintelor din limba română și Szekler Monitor nu de altceva dar ca să nu se mai facă de râs la vreun proces.

 

Buletin de Carei

 

comentarii

de Kovács Antal la 29 februarie 2024 - 21:17

Evenimentul nu este Public! Am fost ieri la München sā vād antrenamentul lui FC Bayern München,in jurul terenului de antrenamet s-au ridicat (s-au tras) perdele!!! Antrenamentul nu era Public!!!!!

de Buletin de Carei la 29 februarie 2024 - 22:40

Pentru că aveti probleme cu limba română am să fac precizarea că evenimentul trebuia anunțat. Exemplul oferit nu are nicio relevanță și nu se compară cu cel de la Carei. Acolo era vorba de cu totul altceva dar probabil nu puteti face diferența. La Carei s-au discutat probleme de interes public de către angajați plătiți din banul public. Au participat reprezentanți guvernamentali, primari, funcționari publici. Evenimentul trebuia anunțat și făcut public!

Lasati un comentariu