La Carei poți plăti impozit pe un teren folosit de vecin. VIDEO

• publicat la: 1 februarie 2024
La Carei poți plăti impozit pe un teren folosit de vecin. VIDEO

Doamna Horvath Emilia din Carei a plătit  și în acest an impozit pentru un teren pe care îl folosește vecinul ei.  Anul acesta a plătit impozitul la data de 15 ianuarie 2024 pentru a beneficia de reducerea de 10%. Pentru că la primăria Carei nu se țin Audiențe cu cetățenii din 2008 încoace, de la preluarea mandatului de evazionistul Kovacs, a depus o solicitare de audiență la registratură.

Cel care a primit-o în audiență a fost viceprimarul Keizer care a solicitat și ajutorul secretarului juridic Adela Oprițoiu.

Amândoi au luat la cunoștință de caz deși se știe de situație dar au afirmat că fiind  un proces pe rol nu pot interveni. Doar că se știe cum funcționează la Carei …instanța.

Doamna Horvath Emilia este o persoană fără posibilități materiale, locuiește împreună cu fiul său care este nevăzător și nu dispune de fondurile necesare pentru a fi reprezentată de avocați de succes, fapt de pe urma căruia  profită partea adversă.

De neînțeles de ce unii careieni cu bani poftesc la două sute de mp ai unui om nevoiaș care mai și plătește  impozit pe acea suprafață infimă. Dumnezeu să dea fiecăruia după fapte!

Buletin de Carei


comentarii

de Ogla la 10 februarie 2024 - 16:18

Rușine domnul primar evazionist!!!Audienta nimic,ce interesează pe el cine ce problema are,numai fondurile europene,și ce am realizat!!!Dar din ce???Nu de banii primăriei,ci din fonduri care vin din Bruxelles!!!Și cu ce mândrim atunci,marele evazionist???Nu ați lăsat nici o multi întreprindere că să primească teren in zona și să construiască fabrici,că oamenii săraci să aibă o felie de pita!!!,Și langa Foieni da afara peste 100 de oameni!!!Ce ați realizat atunci,domnul primar evazionist???

Lasati un comentariu