Tăticul Kovacs de la UDMR predă Primăria Carei fiicei sale

• publicat la: 23 martie 2024
Tăticul Kovacs de la UDMR predă Primăria Carei fiicei sale

Pentru cei care cred că le-au văzut pe toate prezentăm situația de la Carei unde fiica primarului în funcție și președinte al UDMR a fost desemnată ca unic candidat pentru a prelua funcția de primar. Totul s-a întâmplat vineri, 22 martie 2022, la adunarea de alegeri a UDMR a candidaților la Consiliul Local și primărie. Niciun maghiar din Carei nu se ridică la nivelul de competență al fiicei primarului evazionist care va avea sarcina de a păzi de orice audit actele oficiale din Primăria Carei.

Astfel, ONG-ul UDMR Carei a preluat din mult blamata politică dâmbovițeană metodele de promovare a dinastiei în funcțiile publice. Kovacs Eugen a devenit Piedone de Carei.

https://www.aktual24.ro/piedone-si-fiul-vor-sa-acapareze-capitala-piedone-eu-candidez-la-functia-de-primar-al-capitalei-deputatul-vlad-popescu-piedone-candideaza-la-functia-de-primar-al-sectorului-5/

Maghiarii din Carei care fac parte din ONG-ul UDMR au avut de votat lista de consilieri locali precum și unicul candidat la funcția de primar. Din lista prezentată de UDMR Carei în urmă cu o săptămână lipsește actualul primar care se  pare că are ambiții mai mari decât un loc în CL. Cu forțarea candidaturii fiicei sale  își asigură și liniștea pentru câțiva ani în ce privește nesolicitarea unui audit  la preluarea funcției de primar de altcineva. Nu se știe cum va proceda cu datoriile la bugetul de stat pentru care are și acum reținere lunară pe venit de 30% din 2008 încoace.

Lista candidaților de consilieri locali:

1.Hágó Attila Nándor 256 voturi

2.Fazakas Zoltán 252 voturi

3.Vénig Gabriella 246 voturi

4.Leitner Róbert 240 voturi

5.Tóth Enikő 237 voturi

6.Haller Erika Tünde 203 voturi

7.Gindele Imre 191 voturi

8.Lukács-Rákóczi Levente 184 voturi

9.Merca János 154 voturi

10.Petkes József 150 voturi

11.Roman Adrian 140 voturi

12.Újlaki Gábor 126 voturi

13.Papp Zsolt 112 voturi

14.Bart Imre 111 voturi

15.Schnell Enikő 106 voturi

16.Fetykó Romulus 93 voturi

17.Mărginean Éva 71 voturi

18.Sarkadi Attila 71 voturi

19.Tivadar Krisztián 56 voturi

20.Fekete Eszmeralda 22 voturi

Lista cuprinde toți consilierii actuali deci nu e vorba de nicio schimbare cum debita Pataki Csaba  în alocuțiunea sa. Surprinde insistența cu care avocata Eva Mărginean vrea să fie consilier deși numărul de voturi exprimă popularitatea de care beneficiază.

În concluzie, tata predă Primăria fiicei care îl pregătește pe fiul său pentru a o prelua peste câteva mandate. Nu vorbim de o AF ci de primăria Carei.

Buletin de Carei

 

comentarii

de card recenzii google la 27 martie 2024 - 12:19

E un exemplu clar al unei practici politice des intalnite in tara noastra, unde functiile publice sunt mostenite din tata in fiu/fiica si unde priceperea si competenta nu mai conteaza, ci doar apartenenta la o familie anume. E trist ca in secolul XXI, in care ne mandrim cu o democratie aflata la standarde europene, sa incalcam atat de flagrant principiul meritocratiei si sa lasam intr-o primarie o persoana care nu a fost aleasa de cetateni, ci numita de propriul tata. Se pare ca democratia si transparenta sunt doar cuvinte fara inteles pentru politicienii nostri. Sa speram ca in viitor vom vedea mai multe schimbari si cresterea nivelului de competenta si profesionalism in functiile publice.

Lasati un comentariu