Nănașul Kovacs duce consilierii PSD și UDMR în vizită la șantierul deschis la fina de la conducerea unei grădinițe

• publicat la: 6 aprilie 2024
Nănașul Kovacs duce consilierii PSD și UDMR în vizită la șantierul deschis la fina de la conducerea unei grădinițe

Primarul evazionist Kovacs și-a reactivat după aproape un an pagina personală pentru a posta despre vizita sa la obiectivele realizate cu bani europeni. Nimic despre datoriile sale la buget, despre datoria publică a Careiului pentru care folosește doar numele folosit în limba maghiară.

Pe pagina Primăriei Carei nu apare nimic despre scoaterea la licitație a punctului de informare turistică, transformat acum în chioșc dar apare vizita consilierilor PSD și UDMR la lucrarea de la grădinița condusă de fina primarului.

Primarul Kovacs nu a avut bunul simț să transmită condoleanțe pentru moartea muncitorului de la primăria Carei în urma  unui accident de muncă la fel cum NU ARE bunul simț de  a participa în niciun an la Ziua Culturii Naționale la bustul lui Mihai Eminescu. Sfidarea merge până la a amplasa statuie fără avize legale și cu strofă din imnul Ungariei tocmai în fața primăriei Carei!

După 4 mandate consecutive, evazionistul Kovacs ne lasă cu o datorie publică de 12 milioane de euro și are tupeul să se laude cu investiții cu dedicație. Pentru că știm ce competențe are el și ce realizări pe plan personal: decât 5 falimente de societăți de producție și datorii cu carul la bugetul de stat.

MINCIUNI promovate de evazionistul Kovacs Eugen în presa județeană

În ultimele 4 mandate, evazionistul Kovacs  NU A DORIT să reabiliteze Căminul Cultural din satul românesc ce aparține de Primăria Carei, Ianculești, nu a dorit să asigure transport în comun spre satul românesc și NU A DORIT să ia în administrare clădirea monument istoric de pe strada Iuliu Maniu pentru reabilitare la fel cum a procedat cu sinagoga.

Curaj oameni buni, spuneți doar adevărul dacă vreți să fiți credibili.

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Vendez la 6 aprilie 2024 - 20:56

Ce rezolva cu asta evazionistul???Lauda acum că ce a realizat din fonduri europene,că a dezvoltat Carei City într-un oraș pe nivel austriac,mare performanta,dar oameni săraci lăsați pe drumuri că nici un investitor străin nu a lăsat în oraș,creste rata șomajului,cu asta sa laude evazionistul primar!!!

Lasati un comentariu