Se caută administrator la societatea de transport în comun Carei Trans Bus. Atenție la condiții

• publicat la: 2 aprilie 2024
Se caută administrator la societatea de transport în comun Carei Trans Bus. Atenție  la condiții

Pe pagina Primăriei Carei apare un anunț privind înscrieri pentru selecție administrator Carei Trans Bus SRL. Adică se confirmă modul haotic și clientelar în care acționează administrația Kovacs care a admis până acum un administrator care nu întrunește condițiile. Un fel de ,,uite administratorul, nu e administratorul,,.  Să fie vorba de faptul că administratorul Czako lucrează la Spațiul Locativ din cadrul Primăriei Carei?

Societatea de transport în comun a fost timp de trei ani de zile  sursă de venit pentru cel ales de administrația Kovacs ca administrator. Nu există postat pe blogul Carei TransBus SRL niciun bilant din 2020 încoace.

Instituția Prefectului și organele de audit nu sunt interesate de cum se cheltuie banul public de administrația udemeristă din Primăria Carei. Guvernul Ciolacu vorbește de cheltuirea banului public cu discernământ iar în teritoriu partenerul udemerist face legea.

 

Anunțul postat pe pagina Primăriei și a blogului Carei Transbus pentru organizare de concurs pentru administrator prevede data de 30 aprilie 2024 ca dată finală pentru depunerea dosarelor.

 

anunt-selectie-administrator

Actualul administrator este angajat la departamentul Spațiu Locativ din primăria Carei dar și-a dat demisia de la TransBus SRL la începutul anului. A mai existat și în anul trecut un concurs de selecție administratori dar candidatul român a fost refuzat pe motiv că nu are cinci ani de experiență în conducerea unei instituții publice…de parcă administratorul plătit atâția ani ar fi avut îndeplinite condițiile. Dar la Primăria Carei, unde primarul evazionist  are experiență în falimentarea a 5 societăți de producție se poate permite orice.

 

Nici pentru acest subiect nu a luat atitudine niciun consilier local deși majoritatea mai vor un mandat pentru alegerile din 9 iunie 2024.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Vendez la 2 aprilie 2024 - 13:55

Mare glorie funcția asta,pt un oraș pe nivel austriac,sunt câteodată că nimeni nu circula cu autobuse electrice,foarte rar 1 sau 2 oameni.Mare experiență trebuie pt.coordonarea angajaților Carei Trans Bus SRL.Bravo Carei Cotu 2024.

Lasati un comentariu