Moștenitoarea udemeristului Kovacs bombardează careienii cu mesaje telefonice. De unde are datele personale?

• publicat la: 24 mai 2024
Moștenitoarea udemeristului Kovacs bombardează careienii cu mesaje telefonice. De unde are datele personale?

În plină campanie electorală, consilierul județean UDMR Giurgiu Kovacs Monica, trimite careienilor mesaje pe numere de telefon private, mesaje în limba maghiară, prin care îi invită la pomana electorală de sâmbătă din Parcul Dendrologic.

– De unde are acces la datele personale ale careienilor, cum ar fi numărul de telefon mobil?

– ⁠Cine i-a dat accesul la aceste date pentru a fi folosite în acest scop?

Se pare că fetița lui Kovacs simte încă nevoia de jucării iar tăticul nu îi poate refuza nimic chiar dacă o face pe banii careienilor. Până și proiectele inițiate de angajații Primăriei Carei sunt folosite în scop electoral de moștenitoarea lui Kovacs, cea care nu reușește să se dezlipească de mămica și tăticul atunci când participă la evenimente și uită de soțul ei.

Timp de 4 ani a avut la poza de profil steagul Ungariei dar a renunțat la el după depunerea candidaturii. Ca și consilier județean nu a avut nicio activitate în beneficiul comunității careiene, nici măcar nu a intervenit pentru reabilitarea clădirii monument ce se află în proprietatea CJ Satu Mare, condus de unchiul său Pataki Csaba.

La fel ca tăticul evazionist, candidata udemeristă nu are postat CV-ul pe site-ul oficial al CJ Satu Mare și niciun raport de activitate din cei 4 ani de mandat.

 

Buletin de Carei

 

comentarii

de Groghez la 26 mai 2024 - 16:22

Și organizarea cu bucurie bograci și mâncare bune in Castel.Eveniment mare pt.Carei City,multi oameni a putut manca și bea orice din banii noștrii,daca nu avem locuri de munca în oraș,prea puține totuși…numai cu busturi,construcții putem bucura in era evazionistă,și nu de ultimul rand de alergarea investitorilor străine spre meleagurile calde.Bravo Carei City 2024.

Lasati un comentariu