Nu mai folosiți bunurile orașului în scop personal! Mașina primăriei Carei apare din nou pe strada Căplenilor

• publicat la: 17 mai 2024
Nu mai folosiți bunurile orașului în scop personal! Mașina primăriei Carei apare din nou pe strada Căplenilor

Mașina Primăriei Carei, Ford Kuga SM 03 PMC, condusă și de primarul evazionist, este din nou parcată în timpul programului de lucru la casa de pe strada Căplenilor unde figurează o exploatație de oi și unde a locuit până acum 3 ani chiar primarul.

Se cresc oi în centrul orașului Carei în fața sediului Poliției Locale. Pentru familia primarului UDMR orice este posibil

Casa îl are ca proprietar pe fiul primarului și pe nepoțelul de la fiica care a crescut și vrea să se  joace de-a primarul la Primăria Carei susținută de UDMR.

 

De 3 ani de zile primarul evazionist s-a mutat în casa fiului său din Urziceni pădure unde face naveta zilnic pe banii orașului, cu mașina primăriei Carei.

Susținerea politică la nivel guvernamental și prezidențial de care are parte ONG-ul UDMR demonstrează că cetățeanul român nu are nici acum drepturi egale cu minoritarii, că banul public  este direcționat spre un grup de interese nu spre întreaga comunitate.

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Groghez la 20 mai 2024 - 15:36

Mult a făcut evazionistul in perioada 1996-2024.Se lauda cu totul.Dar din asta este o felie de pita???Oamenii fără loc de muncă,că a alergat pe toți investitorii străini din oraș în frunte cu viceprimarul.Sa fie rușine.Ce am rezolvat cu drumuri,cu trotuare,cu bazin de înot,cu biblioteca etc.???

Lasati un comentariu