Scandal la Ipotești. Tricourile inscripționate „Mândru că sunt moldovean” au fost interzise de jandarmi

• publicat la: 28 mai 2024
Scandal la  Ipotești. Tricourile inscripționate „Mândru că sunt moldovean” au fost interzise de jandarmi

Decizie incredibilă într-o comună din județul Botoșani.

Organizatorii Festivalului „Floare albastră” de la Ipotești, comuna Mihai Eminescu, au interzis  accesul  la eveniment al persoanelor care purtau tricouri pe care scria „Mândru că sunt moldovean”.

S-a apelat la forțele de ordine , au intervenit jandarmii și au obligat oamenii să dezbrace tricourile albe pe care scria….”Mândru că sunt moldovean” chiar dacă la eveniment nu a participat premierul Ciolacu de la care a pornit toată mascarada și bătaia de joc la adresa moldovenilor.

Din păcate, printre cei care purtau tricourile inscripționate nu se afla niciun răzeș de-al lui Ștefan cel Mare care să reacționeze și să își apere drepturile  și demnitatea și mândria de a fi moldovean.

Jandarmii au invocat o hotărâre a Biroului Electoral Judetean si legea 115. Un politician de la PSD a  invocat o Hotărâre de Consiliu Local. De fapt, a fost doar abuz de putere și discriminare.

În loc să se bucure de Festivalul Floare Albastră, politicienii PSD botoșăneni au preferat să facă scandal.

Premierul Marcel Ciolacu mai poate bifa o acțiune antinațională și o dezbinare a românilor că doar el preferă alianța cu UDMR în teritoriu și discriminarea urmașilor românilor persecutați etnic în 1940!

Buletin de Carei

 

 

 

 

comentarii

de Sigartau Ionuț Cristian la 31 mai 2024 - 19:19

Buna ziua, referitor la scandalul creat de actualul Primar PSD vazandu-ne îmbrăcați în tricourile ,, Mândru că sunt Moldovean ‘”

BECM – Biroul Electoral Central Municipal a hotărât cu 10 voturi pentru și unul împotriva că acest slogan nu aparține partidului PNL în trecut fiind folosit și de alte partide .
Primarul comunei Mihai Eminescu – Verginel Gireada ( căutare Google ) a transformat festivalul Floare Albastra eveniment public în campanie electorală din banii cetățenilor plătind suma de 67000€ ( sicap.ai -3503600 Comuna Mihai Eminescu) și 12000€ pt reclame
Acest primar a câștigat alegerile prin teroare, amenințări și șantaj mereu studiați google info despre el . Acest om nu își iubește pământul strămoșesc și comoara cu care suntem înzestrați ( Mihai Eminescu).
Daca doriți să mai publicați acest articol va stau la dispoziție 0740464613
Cu respect Ionuț Cristian Sigartau

Lasati un comentariu