Carei 2024. După 16 ani cu primar evazionist urmează un primar specializat în vânzări de imobile

• publicat la: 10 iunie 2024
Carei 2024. După 16 ani cu primar evazionist urmează un primar specializat în vânzări de imobile

După 16 ani cu primar evazionist și datornic la bugetul de stat, careienii vor avea acum un primar specializat în vânzări de apartamente construite de grupul de interese la care e angajată dar și deținătoare de site maghiar de știri. Rămâne de văzut ce anume va mai vinde din zestrea orașului.

Elementul comun pentru fostul și actualul primar este ascunderea datelor despre pregătirea și evoluția lor profesională adică CV-ul. De parcă s-ar rușina cu ce au făcut până acum.

Tăticul Kovacs a umblat ieri pe la toate secțiile de votare ca să se asigure că toate decurg conform celor stabilite.

De azi vom avea  un primar care nu a condus nicio afacere și nu are nicio realizare pe plan profesional. Specific candidaților  UDMR care își renegă membrii competenți și defilează cu evazioniști și copii de evazionisti.

Prezența la vot în Carei a fost de 45%.

Rezultate vot la primar:

Potrivit rezultatelor votului,  distribuţia mandatelor în Consiliul Local Carei va fi următoarea:
1. UDMR – 12 mandate
2. PNL – 4 mandate
3. PSD – 3 mandate

Și la Consiliul Județean Satu Mare a ieșit câștigător UDMR. Numărul mare de autocare și mașini venite din Ungaria ca să voteze a influențat balanța. Pataki Csaba va continua politica de discriminare a românilor și va ruina de tot clădirile monument din Carei doar pentru a confirma că aroganța sa e mult deasupra competenței. Adrian Cozma s-a situat pe a doua poziție cu mult înaintea mincinosului și discriminatorului de români Mircea Govor.

Pe Mircea Govor nu l-au votat toți ai lui sau poate pentru că o parte din sufragii s-au dus la amicul de alianță Pataki.

Buletin de Carei

comentarii

de Kriko la 10 iunie 2024 - 12:29

Acum nu vinde nimic,promite că cumpăra sau și a cumpărat???Dar unde???Parcul industrial???In ce zona a orașului???Vor creea noi locuri de munca,evazionistul timp de 16 ani a alergat investitorii străini,moștenitoarea așteaptă pe ei cu branturile deschise.Bravo Carei City.Oras pe nivel AUSTRIAC 2024.

de titi la 10 iunie 2024 - 16:59

Afacerile doamnei Giurgiu sunt chiar simplu de verificat. Totul legal, totusi ciudat ca in absolut tot, tot, dar tot, ce a fost vandut sau urmeaza sa fie vandut multinationalelor (nu statului maghiar prin diversi interpusi) in jurul careiului este numele ei implicat ca proprietar, impreuna cu altii, toti angajati la primarie fireste, nimic ilegal, doar imoral 🙂 mare afacere puz-ul asta. Chiar in valoare de multe zerouri europene.

Lasati un comentariu