Premierul discriminator Marcel Ciolacu a purtat discuții cu partidele politice și cu minoritarii. Nimic despre aplicarea Legii 154/2021 și pentru români!

• publicat la: 2 iulie 2024
Premierul discriminator Marcel Ciolacu a purtat discuții cu partidele politice și cu minoritarii. Nimic despre aplicarea Legii 154/2021 și pentru români!

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, cel care nu vrea să aplice și pentru români Legea 154/2021, alături de cei doi viceprim-miniștri Marian Neacșu și Cătălin Predoiu, va prezenta joi, în Coaliția de guvernare, variantele propuse de partidele politice în urma dialogului privind stabilirea calendarului electoral pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an.

Totodată, premierul Marcel Ciolacu va cere partenerilor de Coaliție să dea curs solicitării exprimate de toți participanții la discuțiile de la Palatul Victoria ca stabilirea calendarului electoral să se realizeze în cel mai scurt timp posibil, astfel încât competiția electorală să se desfășoare în condiții predictibile și echitabile pentru toți candidații.

Stabilirea calendarului electoral trebuie să se facă pe baza unor criterii obiective, agreate de toate partidele politice și nu pentru a avantaja sau dezavantaja anumiți candidați.

Le mulțumesc tuturor partidelor participante pentru dialogul constructiv! Consider că a fost un demers util și democratic și îmi doresc ca și partenerii de Coaliție să țină cont de opiniile exprimate”, a adăugat prim-ministru care discriminează românii, Marcel Ciolacu.

Luni, 1 iulie 2024, premierul care discriminează românii, Marcel Ciolacu, a avut întâlniri din oră în oră cu USR , AUR,  UDMR, SOS, Grupul Minorităților Naționale  și PUSL. Se pune întrebarea: UDMR nu face parte din grupul minorităților dacă nici partid nu este?

Marți, 2 iulie 2024, au continuat discuțiile cu REPER și  cu Forța Dreptei.
Premierul Ciolacu aprobă pe bandă rulantă alocări de fonduri din rezerva bugetară de stat pentru oricine solicită înafară de urmașii românilor persecutați etnic și expulzați din casele lor în perioada 1940-1945 când Ungaria hortystă a ocupat nordul Ardealului.

Veți șterge și acest material, ne veți cenzura în continuare dacă cerem egalitate în drepturi cu minoritarii din România?

Aveți nevoie doar de 2 zile pentru a restabili egalitatea în drepturi a românilor cu minoritarii! E așa de mare aversiunea împotriva românilor de nu vreți să le acordați drepturi egale cu minoritarii?

Buletin de Carei

 

comentarii

de JIPA PAULINA la 2 iulie 2024 - 15:03

Vrem DREPTATE ! URMASII ROMANILOR PERSECUTAȚI ETNIC DEPORTAȚI, STRĂMUTAȚI ȘI EXPULZAȚI ÎN 1940- 1945 , VICTIMELE TRATATULUI DE LA CRAIOVA ȘI DICTATULUI DE LA VIENA DIN SEPTEMBRIE 1940 , VREM DREPTURI EGALE CU URMASII MINORITARILOR UNGURI, SAȘI, EVREI SI ȚIGANI!PARINTII SI BUNICII NOSTRI AU SUFERIT DAYORITA GRESELILOR FACUTE DE GUVERN LA ACEA VREME !
STOP DICRIMINARII ! CIOLACULE PUNE MANA PE MANUALUL DE ISTORIE A ROMÂNILOR ,NU A EVREILOR ! EU TE INTELEG TE AI PUS NAMURILE IN PLATA , DAR NU UITA TRAIESTI IN ROMANIA !

Lasati un comentariu