Careienii au fost uitați de conducerea orașului pe timp de caniculă

• publicat la: 29 iunie 2022
Careienii au fost uitați de conducerea orașului pe timp de caniculă

Conducerea Primăriei Carei stă bine mersi la răcoare în birouri somptuoase și are la discreție apă de toate sortimentele așa că nu se mai interesează de soarta careienilor în perioada de caniculă pe care o traversăm. Plătim degeaba angajați care se ocupă doar de probleme personale sau de grup în timpul programului de la Primăria Carei. Pagina oficială a Primăriei Carei precum și site-ul oficial sunt  lăsate de izbeliște.

Instituția Prefectului Satu Mare a informat încă din cursul zilei de ieri de valul de caniculă cu care ne vom confrunta și a oferit indicațiile necesare pentru traversarea în bune condiții a acestei perioade. Degeaba. Ca să poți lua  în considerare aceste indicații se pare că trebuie să stăpânești ….,,cititul,,…acțiune cu care nu e prea familiarizată conducerea primăriei Carei.

Cert este că în cursul zilei de astăzi, la Carei nu au fost amenajate puncte de prim ajutor și nici populația  nu a primit minime informații pe pagina oficială a Primăriei Carei.

Spre deosebire de Carei, la Satu Mare au existat puncte pentru distribuția apei potabile. 

Interesul conducerii Primăriei Carei este strict pentru asigurarea confortului personal și al grupului de interese.

Careienii sunt băgați în seamă doar când se apropie alegerile locale și parlamentare sau când sunt îndemnați să plătească taxe  și impozite.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu