VIDEO. Trofeul Memorialului Mircea Dohan la handbal adjudecat de echipa de fete din Cămin-Foieni și cea de băieți din Ungaria

• publicat la: 28 august 2022
VIDEO. Trofeul Memorialului Mircea Dohan la handbal adjudecat de echipa de fete din Cămin-Foieni și cea de băieți din Ungaria

Astăzi, 27 august 2022, s-au disputat finalele  competiției de handbal Memorialul Mircea Dohan. Atmosferă incendiară în cadrul meciurilor din finala de fete dar mai ales la cea a băieților. Fetele de la HC Foieni au învins băimărencele de la club sportiv MARTA, câștigând astfel trofeul. La băieți au câștigat în finală cei de la Fehergyarmati VSE.

Meciul băieților de la clubul sportiv Seini cu echipa din Ungaria, Fehergyarmati VSE a fost unul deosebit de agresiv. Sportivii maghiari au faultat violent pivotul echipei din Seini dar nu numai astfel că a fost nevoie de întreruperi pentru intervenția medicului, de 2 ori. Nici arbitrajul nu a fost tocmai fair play, cei doi arbitrii observând orice greșeală a băieților din Seini dar nu și toate violențele sportivilor maghiari.

GALERIE FOTO

În cea de-a doua repriză a fost acordat cartonașul roșu pentru unul din sportivii din Ungaria pentru că deja se depășise orice limită sportivă a jocului.

Desfășurarea Memorialului Mircea Dohan la handbal juvenil a fost una exemplară, familia Boroș și Dohan dovedind reale capacități organizatorice.

Mircea Dohan jr. a moderat întregul eveniment de astăzi și a invitat gloriile handbalului românesc să înmâneze premiile.

Au fost aduse mulțumiri Federației Române de Handbal, foștilor campioni prezenți precum și sponsorilor după care toți cei de față au fost invitați la poza de grup.

O apariție ciudată a fost cea a primarului evazionist care a stat mereu ascuns după perdeaua sub formă de grilaj și a avut tupeul să dorească înmânarea a două diplome în cadrul acestui eveniment privat pe care nu l-a sprijinit și nu l-a finanțat cu niciun leu spre deosebire de cele pentru care nu se uită la sume când e vorba de grupul său de interes.  A avut tupeul să meargă la poza finală de la finalul competiției dar a stat ascuns în spatele fetelor, lângă Alexandru Stamate.

 

În municipiul Carei continuă politica de discriminare a conducerii Primăriei pe criterii etnice.

Respect și considerație pentru organizatorii Memorialului Mircea Dohan, pentru Federația Română de Handbal și pentru cei care au sponsorizat și susținut a X-a ediție a competiției Memorialul Mircea Dohan la handbal juvenil.

Buletin de Carei
















Lasati un comentariu