Aşteptăm colaboratorii

• publicat la: 24 februarie 2010
Aşteptăm colaboratorii

Secţiunea „Opinii”  a Buletinului de Carei îşi propune să devină o platformă de exprimare pentru cei care doresc să se facă auziţi. Ne propunem să oferim spaţiu pentru opinii cât mai diversificate, formulate de indivizi cu personalitate  şi cu pregătire în domenii variate. O parte dintre colaboratorii noştri mai vechi au confirmat dorinţa de a-şi exprima opiniile şi în viitor, iar spre bucuria noastră – şi a cititorilor, sperăm – am reuşit şi cooptarea unor noi colaboratori.

Aşa se face că de săptămâna viitoare, în fiecare zi de marţi, vom posta câte o opinie, a căror subiecte nu vor fi neapărat şi în totalitate careiene.

Pentru început, vă invităm să aflaţi că veţi avea ocazia să citiţi opiniile unor profesori şi economişti careieni, a unor studenţi originari din municipiu, dar şi a unor careieni, care au decis, dintr-un motiv sau altul, să trăiască în străinătate.

Redacţia

comentarii

de Paul Sarvadi la 25 februarie 2010 - 16:26

Mulţumim pentru sugestii. Problemele pe care le expuneţi sunt o prioritate pentru noi,pentru că reprezintă problemele careienilor, iar http://www.buletindecarei.ro există şi pentru a rezolva, sau măcar a semnala greutăţile locuitorilor oraşului. Ele vor fi tratate, dar nu în cadrul rubricii „Opinii”, care are o altă menire.
Paul Sarvadi,redactor http://www.buletindecarei.ro

de LIRIKMAN la 5 martie 2010 - 19:32

Autoritatile locale nu circula pe Internet, asa ca degeaba,se cer si se scriu opinii !!!!!!!!!!!!!

de florica la 5 martie 2010 - 21:01

Nu circula pe internet cand ii vede cineva dar fiti sigur ca se uita ei;
ca nu au capacitatea sa faca ceva , asta e alta poveste

se pare ca nimeni nu e multumit de activitatea lor

Lasati un comentariu