Victorie pentru finala cupei

• publicat la: 9 iunie 2010
Victorie pentru finala cupei

Victoria Carei a câştigat azi, 2-1 (1-1),meciul cu Energia Negreşti Oaş şi s-a calificat în finala Cupei României, faza judeţeană, de vineri.

Finalul de sezon e rodnic pentru Victoria Carei. După cucerirea titlului de campioană, azi, pe acelaşi teren Olimpia din Satu Mare, careienii s-au calificat în finala Cupei României, de vineri.

Echipa antrenată de Tabi Zsolt a învins la limită, scor 2-1 (1-1), Energia Negreşti, în urma unui meci echilibrat. Conform celor preceizate de antrenor, Victoria a deschis scorul în minutul 21 prin Ozsvat şi a înscris decisiv prin Hagen, în minutul 72.

Finala Cupei României, faza judeţeană, se joacă vineri, la Satu Mare, iar adversara Victoriei Carei va fi Someşul Oar, care a trecut în semifinale de Olimpia Căuaş, cu 3-1.

Victoria Carei: Cionca – Balogh, Alexuţan, Peczer, Negrea – Sârca (Tabi), Roşu (Kovacs), Dascăl, Gnandt – Ozsvat, Hagen.

P.S.

comentarii

de Dani la 9 iunie 2010 - 20:40

Bravo Ozsvath !!! Bafta Carei acuma aratati ce stiti !! Hai Staruinta 😛

de Daniel (din "SQUAD CAREI") la 9 iunie 2010 - 22:33

Carei vs Oar pe teren neutru…momentul adevarului.

de da la 10 iunie 2010 - 12:05

nu va prezentati ca veti fi umiliti iar ati avut noroc cu OASU da acuma momentu adevarului sa fii batut de OAR ..LA CAREI LA OAR SI LA SATU- MARE….si cu ajutoru ajf-ului./???

de suporteru la 10 iunie 2010 - 12:08

schimbati numele de VICTORIA in …ECHIPA PENIBILA DE LA ….A….LA….Z…nu va bateti joc de palmaresu acestui CLUB.

de kovacs antal (puha) la 10 iunie 2010 - 12:26

pt suporteru,da-ti tu primadata numele si apoi vorbeste de numele echipei!!! mare profesor de fotbal ce esti!

de kovacs antal (puha) la 10 iunie 2010 - 12:28

pt de da,nu stiu cine a furat,noi s-au oar?!,cine a folosit jucatori fara drept de joc in Romania?!

de Missogin la 10 iunie 2010 - 14:46

Pentru fraieri ca „da” si „suporteru” de ce mai stati pe Buletin de Carei si comentati articolele in care este vorba de Victoria Carei daca ii considerati penibili ? Eu consider, ca voi aveti o singura problema, probabil visul vostru de mic copil a fost sa deveniti fotbalisti … dar cum nu aveti talent (asta e evident), stati si va macina invidia si ciuda si comentati aiurea. Desigur, e parerea mea personala 🙂 Si nu va mai bateti joc de jucatorii care renunta la timpul liber si la distractie pentru a juca fotbal si a castiga cupa! Bravo Victoria Carei si succes cu Oarul ! Adevaratii suporteri sunt alaturi de voi .

de flavian la 10 iunie 2010 - 17:01

de ce va agitati toti aici stim cu toti k sunt slabi dar avand in vedere k multi jucatori au parasit echipa din probleme personale sau altii care au plecat la alte echipe unde probabil primesc mai multi bani!inca dupa cum vedeti nu conteaza sunt tineri dar dupa cum vedeti cu 5 juniorii pe teren si vreo 3-4 rezerve juniorii au reusit sa ajunga pana aici si dupa cum vedeti acesti jucatori cum ii numiti voi „penibili” au castigat campionatul si chiar campioni pe judet deci oar de ce nu a castigat campionatul????ei avand un fond mai mare si prime sau cauas avand 100 lei titular pe meci si totusi ati vazut jucatorii „penibili” de la victoria vin si pentru 60 de lei!!!si lasati vrajelile aici cu astea k penibili etc. multi zic doar asa k sa va f*ta moralul!!!!maine concentrati’va la joc si sa faceti un joc bun!!!pt noi suporteri
fortza vicky :*

de Daniel (din "SQUAD CAREI") la 11 iunie 2010 - 08:21

@”da”

Cei care au furat au fost Oar-ul (au folosit un jucator care nu avea drept sa joace) ,Victoria n-a furat nimic (nu l-a folosit pe Mos).Cati ani ai? cu cine ai facut logica la scoala?

@Missogin&Flavian: Romanul e frustrat din fire,e o caracteristica generala la poporul nostru…nu va mai bateti capul.Si da,e logic,ca vor sa le scada moralul careienilor.Fotbalul se joaca pe rezultate… Asa multe echipe nu meritau titluri in Romania,Europa,sau in lume.Nu ma faceti sa vin cu exemple din 1930 (sa zicem) incoace (pt cei care critica) ca-ti va umplu pagina 2 zile la rand… O zi buna!

de Daniel (din "SQUAD CAREI") la 11 iunie 2010 - 08:24

*ca va umplu

de eeeDDDuuu la 12 iunie 2010 - 08:40

akuma ce-am fakut vineri am castigat sau am pierdut si cu cat si cine a dat gol… daca am batut

Lasati un comentariu