Elevii au susţinut, ieri, proba profilului

• publicat la: 1 iulie 2010
Elevii au susţinut, ieri, proba profilului

Emoţii mari au avut ieri elevii careieni  care au avut de susţinut proba profilului la Bacalaureat. Pentru cei care au avut profil uman, a fost vorba despre istorie, iar pentru cei care care au avut profil real a fost vorba despre proba la matematică.

Un  singur elev din Carei, care susținea examenul de bacalaureat la centrul din cadrul Colegiul Tehnic ”Iuliu Maniu“ din localitate, a fost eliminat din examen după ce a fost prins încercând să copieze.

Examenul de bacalaureat va continua vineri cu proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării.

Prima afişare a rezultatelor va avea loc duminică, 4 iulie, până la ora 16.00 şi, în aceeaşi zi, până la ora 20.00, vor putea fi depuse eventualele contestaţii. Acestea vor fi soluţionate în perioada 6-7 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate în 8 iulie.

Părerile au fost împărţite vis-a-vis de proba de ieri:

A fost greu, am avut 3 subiecte la matematica din care nu prea am făcut la clasă. Şi ieri la fel de greu, nimic schimbat. Profesorii au fost extrem de duri şi exigenţi şi nu ne-au lăsat să mişcăm nimic.
( ne-a declarat Calin un elev de la CT Iuliu Maniu)

N-a fost greu, pentru cine ştie e uşor. S-a putut rezolva. Faţă de limba română a  fost mult mai greu. Profesorii şi ei ne-au lăsat să ne mai uităm la colegi. De ultima probă mi-e cel mai frică şi am emoţiile cele mai mari. (Bogdan)

Greu, subiecte dificile. La română a fost mult mai uşor. Profesorii ne-au lăsat sa colaborăm cât de cât. Sper să îl iau. (Laura)

Pentru mine a fost greu, la proba asta am întampinat cele mai mari dificultăţi. (a ţinut să ne spună o doamnă în vârstă de 35 de ani)

Foarte dificil, multă stricteţe. Am intrat doar cu buletinul şi pixul, n-am avut surse de inspiraţie. La limba română m-am descurcat mult mai bine. (Andreea)

Andrada Vasile

 

Lasati un comentariu